Avatar uživatele
Anka1597

Jde zrušit členství v knižním klubu dříve než po 2 letech?

Předem děkuji za odpovědi. 🙂
Doplňuji:
Kamarádka mi říkala, že jestli si neobejdnám, tak mi pošlou katalog, jestli si opět neobědnám, tak mi pošlou nějakou knížku na poštu, no a jestli si ji nezaplatím, tak mi to zruší, ne?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4323 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
jmhad

Nelze,zkoušel jsem to i na chyby,které při doručování objednaných knih udělali. Studoval jsem jejich obchodní podmínky a oni to mají jako naši slavní operátoři. Prostě první objednávkou člověk souhlasí s jejich vyděračskými podmínkami, které např. při prvním telefonickém kontaktu zákazníkovi nikdo neřekne. Chtěl jsem i zkusit,že si objednám něco levného a příležitostně se pro to zastavím v prodejně.Jenže oni s tím počítají a hned si takový odběr zvednou o 29 kaček. Tak to už to předem zaplatím předem a těch 40 korun za svoji hloupost musím oželet.
Je třeba varovat všechny příbuzné a známé před těmito lotry,.
Lze udělat jen jednu věc.Ještě dnes napsat písmo,že se odstupuje od smlouvy.A oni to automaticky ukončí po oněch dvou letech. Já všude říkám,předem číst a seznámit se s podmínkami.Jenže .......
Doplňuji:
nezruší a budou to vést jako pohledávku.Ovšem v konečném důsledku by to mohl soud zrušit,pokud nepřijde exekutor.Podívej se na zkušenosti jiných na
http://jak-vydelat-penize.bloger­.cz/obecne/da­rebny-Knizni-klub-aneb-jak-prodelat
je toho tam dost.

Upravil/a: jmhad

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Nelze, ačkoliv nedodrželi ediční plán a bylo jen těžké něco objednat. Mají to dobře vykoumané a už hodně dlouho.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

nám přišla objednávka domů a můj taťka již nežil psaly jsme, že objednávku musíme bohužel zrušit a tak ji zrušili a já mám doma velkou Encyklopedii zdraví a spoustu užitečných moudrých knih..

zkus napsat něco ve smyslu že ses odstěhovala do zahraničí, studuješ jinde.. myslíš, že to bude někdo ověřovat – může to napsat za Tebe někdo jiný, je to sice blbý nápad, ale jediný co mě napadl, jestli se jedná o velkou částku zkusila bych to a příště si dávala pozor na všechny tyto kluby a podezřelé obálky, které máš ve schránce..
Doplňuji:
předplácel si Reader's Digest a Rybářský časopis, taky jsem je rušila..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek