Avatar uživatele
monika987456

Dobrý den potřebovala bych nějaké téma o kterém bych mohla mluvit asi 25 minut a žáci by si z toho něco vzali. děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 3789 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Záleží na tom ve který seš třídě a čeho se to má týkat, jaký předmět. Taky by bylo dobrý zjistit si u spolužáků co většinu z nich zajímá. Nejlépe ale nějaký šokující téma, třeba já mám doma 10 knížek o trestech smrti, historii mučení a neobvyklých neurologických poruchách, jako o paní která všechny dialogy slyšela ve formě zpěvu, nebo o pánovi který si pletl manželku s kloboukem.

Prostě něco neobvyklýho, chápeš, určitě né něco o vzniku počítačů nebo internetu, o sametový revoluci nebo o nějaký tvý oblíbený kapele. To budou mít všichni a nikoho to zajímat nebude, ale třeba Dede, muž který se měnil v strom > https://www.go­ogle.cz/search?q=de­de+stromov%C3%BD+mu­%C5%BE&oq=dede+strom&aq­s=chrome.1.57j0l2j62­.3448j0&source­id=chrome&ie=UTF-8 nebo žena která se měnila v sochu > http://www.no­vinky.cz/koktej­l/314753-zene-kvuli-vzacne-nemoci-kostnati-telo.html to stoprocentně zaujme. Nebo můžeš projet i guinessovu knihu rekordů, jestli tam něco zajímavýho nenajdeš..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Přednést referát o právě přečtené knize, která Tě zaujala. Ke stručnému obsahu připojit vlastní názor či zkušenost. Je dobře též zmínit životopis autora a přečíst z díla krátkou ukázku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jsemtady

Rozmnozovani. To si myslim ze vzdy zaujme, at uz lidske, ci treba zvireci zajimavosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanculka

jsem student na gymplu, chodím do kvarty. Nejvíc by mě zaujalo téma jak říká bolak, možná nějaká fakt dobrá kniha. Ale upřednostňuji bolaka. Určitě by mě nezajímalo, kdyby mi někdo něco říkal o facebooku, nebo o tom jaký jsou druhy vedlejších vět, či nějakou nauku o slovnících. Vyberte nějaké šokující téma, se kterým se málo kdo setká – berte i podle toho co by zajímalo Vás

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Helena114

Být na tvém místě vyberu něco o škodlivých látka, aby je to zajímalo i to bylo poučné např. drogy – pár zajímavostí, něco málo o hvězdách, které se do nich dali, a nebo případ Katky http://www.you­tube.com/watch?v=jtec3o­ZEk8I . Také záleží na předmětu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vitezove11

něco o Sexu a budou poslouchat ani nemrknou

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek