Avatar uživatele
anonym

Jak dlouho může pacient strávit v ordinaci a kolik by se měl stanovit limit ze zákona?(Viděl jsem 50 minutovou návštěvu)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3579 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nejde předepsat. To musí rozhodnout lékař. Každá choroba a i každý pacient je jiný a každý potřebuje specifickou léčbu a přístup.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Přesně tak dlouho, jak uzná lékař za vhodné.
Řešit toto zákonem nelze, opravit živý organismus není totéž jako opravit třeba auto.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Avatar uživatele
Mirdas

Zda kdokoliv navštíví lékaře, neboť má k tomu skutečně důvod, očekávám že se mu bude doktor pečlivě věnovat a zajistí kvalitní léčbu pro kterou si pacient přišel.
Bylo by asi hrozné, zda by dotyčný lékař uzavřel prohlídku, diagnostiku se slovy, že právě uplynulo například dvacet minut stanovené zákonem a ať si příjde s tím problémem zítra, že se pokusí ten problém do dalších dvaceti minut vyřešit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Copak pacient, ale kdybys šel k mojí obvoďačce, tak tam i usneš, než se dočkáš, protože do ordinace jde nejdřív dealer, to je na dvě hodiny, prodává jí nějaký léky, nebo co a když ty máš teplotu, musíš tam chcípat, dokud se nevykecaj. Když tam dealer není, i tak to jde pomalu, a ke všemu je všechno slyšet, takže proto to vím, doktorka pět minut vyšetřuje a dalších dvacet minut vykecává o kde čem, jen ne o nemoci

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek