Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak porovnat soubory ve dvou složkách?

Zdravím, mám další dotaz.
Potřebuji porovnat 2 složky, jsou v nich soubory, některé stejné, některé navíc, některé chybí... některé můžou mít i odlišnou velikost. Jsou to obrázky, takže tam může být jiný obsah (když se liší velikost), všechny mají stejnou příponu.

Na internetu jsem hledal, jak by se to dalo udělat, našel jsem řadu prográmků, ovšem zhrozil jsem se co všechno se tam dá nastavovat, ony většinou prohledávají samotné soubory a hledají rozdílný obsah vevnitř...

Já potřebuji program, který mi prostě napíše, v téhlé složce je tenhle soubor, v té druhé ne. Tenhle tu sice je, ve druhé taky, ale ten první má jinou velikost, apod...

Nevíte o nějakém jednoduchém prográmku?

Děkuji :)

Změna předmětu, původně: Porovnávání (host)

Předmět Autor Datum
Total Commander Shift + F2 nestačí? Jinak třeba Beyond Compare.
karel 09.08.2010 21:26
karel
total commander. Menu nastroje - synchronizovat zlozky. Ukaze ti co je inac a da sa to aj synchroniz…
MM.. 09.08.2010 21:26
MM..
Total Commander mám, občas používám... Je to opravdu užitečný prográmek a já blb jsem nepřišel na ta…
lekiller 09.08.2010 21:30
lekiller
Este dodam ze pokial by si chcel zalohovat tak ze zmazane subory sa zmazu aj v zalohe ked uz nie su…
MM.. 09.08.2010 21:34
MM..
Aha, dobré vědět. Díky moc za bleskové odpovědi. Jdu porovnávat :)) poslední
lekiller 09.08.2010 21:37
lekiller

total commander. Menu nastroje - synchronizovat zlozky. Ukaze ti co je inac a da sa to aj synchronizovat t.j. kopirovat odlisne subory zlava doprava alebo naopak podla tohzo na co kliknes. Mozes si zapnut/vypnut aj porovnavanie podla obsahu, ked to je vypnute tak kontroluje len nazov + velkost + datum.

Neni to jednoduchy programok ale pouziva sa to namiesto sprzkumnika. Neni ale zdarma (ale da sa pouzivat skusobna verzia).

Total Commander mám, občas používám... Je to opravdu užitečný prográmek a já blb jsem nepřišel na takovou to skvělou funkci, kterou mi nabízí... Omlouvám se za zbytečný dotaz a děkuji.
Sláva Total Commanderu :puff:

Este dodam ze pokial by si chcel zalohovat tak ze zmazane subory sa zmazu aj v zalohe ked uz nie su v originale, tak si tam zaskrtni "assymetric", a potom vlavo musi byt original a vpravo zaloha, a potom ked to das synchronizovat tak vpravo bude aj mazat subory ktore uz vlavo nie su (t.j. to "assymetric" je klasicke vytvaranie zalohy vcetne mazania, nesymetricke preto lebo original je vzdy vlavo).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru