Avatar uživatele
Drap

Jak postupuje v tomto případě vězeňská služba ČR ?

Česká muslimka je odsouzena. Má nastoupit do věznice. Umožní ji vězeňská služba nosit zahalenou tvář ? Jsme na takové případy připraveni ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, gagaga, breja, zzzlatokopka před 3381 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzlatokopka

Ne, toto je ji umožněno pouze ve vazební věznici, tam má právo nosit kdokoliv své vlastní oblečení, je ale nutné, aby mu rodina nosila každý týden na výměnu čisté oblečení, jinak mu dají to jejich erární. (Ve vazbě není odsouzená, proto je považována za nevinnou a její právo na oblečení není dotčeno).

Ve vězení není nárok chodit ve svých věcech, musí nosit to nafasované, pouze ve zvláštních případech je povoleno mít své věci, např. zdravotní důvody, nebo ve věznici pro matky s dětmi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
setapouch

Nevidím v tom žádný problém. Jestliže porušuju zákony, musí mi být jasné, že budu na svých právech podle zákona krácen. A pokud se to nějakému muslimákovi nelíbí, může sám sebe potrestat podle práva šaría.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Domnívám se, že nemůže nosit zahalenou tvář. Mimochodem nedávno jsem viděl film (sice taková blbost), kde se evakuovalo obyvatelstvo. V evakuačním táboře kam lidi přicházeli byli směrovány tam a tam a bylo jim řečeno, že tam a tam dostanou teplé jídlo. Jeden fousatej muslim se tázal zda nemají něco jiného než vepřové. to mě zvedlo ze židle. Může být rád, že je o něj postaráno a bude si vymýšlet!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek