Avatar uživatele
MobilManiak

Jak potlačit alergické reakce na potraviny (ovoce) kromě vyloučení těchto potravin?

Mám alergii na ovoce, jediná pomoc je použít po alergické reakci kortikosteroidní mast na ekzém. Není nějaká jiná pomoc?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? postcd před 2950 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
postcd

nevím ale snad má alergie souvislost s imunitním systémem, proto se pokusit o to, aby nebyl IS přetěžován a byl v dobré kondici. Očista těla, snížená konzumace sladkého, bílých pečiv a mléka + pravidelná intenzivnější fyzická aktivita by mohlo pomoci tělu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Kromě kortikoidů se ještě používají antihistaminika a léčba desenzibilací. V každém případě to chce vyšetření u alergologa. Podrobněji v odkazu.

Zdroj: http://nemoci­.vitalion.cz/a­lergie/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

len za pomoci lekára, a to dobrého!

mrte ľudí sa už odpratalo z tohto sveta kvôli ignorácií alergie, ktorá zákonite raz skončila anafylaxiou, na ktorú dotyčný samoliečiteľ nemal lieky.....

postcd: pre alternatívne rady sú tu iné stránky.....a to, čo hovoríte,už poprelo x výskumov.....­.očista tela…to je aká liečebná metóda?.......ak nemá skríženú alergiu, tak biele pečivo a mlieko mu neuškodia.....a sacharóza ak, tak celkovo znižuje imunitu, ergo, mala by aj znižovať silu alergie 🙂......ale to sú zasa viac-menej dohady.....

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek