Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak používat reproduktory v notebooku zároveň s externí 2.1 repro soustavou

Zdravím, prosím o radu. Nevím jak mám udělat, aby když připojím k notebooku reproduktory 2.1, aby hráli i ty interní v notebooku zároveň s těmi připojenými. Proto prosím o radu jestli by to nějak nešlo nastavit, aby to fungovalo. Můj notebooku je tenhle: http://www.czc.cz/asus-k55vj-sx071d-hneda/116920/p rodukt.
Předem děkuji za každou radu. :)

Předmět Autor Datum
tvůj požadavek nemá žádný smysl. někdy výrobci notebů utrácí těžké prachy za vývoj, přitom ty notebu…
lední brtník 10.09.2013 18:09
lední brtník
Tak děkuji za radu... ale musím v jedné věci nesouhlasit , jelikož u tohoto notebooku se mi zdají re…
Peeter 10.09.2013 18:16
Peeter
Dobře, tak tedy jinak: Jak dosáhnout u výhybky vlaku toho, aby jel vlak do obou směrů současně... Pr… poslední
Pytlík 10.09.2013 19:44
Pytlík

tvůj požadavek nemá žádný smysl.
někdy výrobci notebů utrácí těžké prachy za vývoj, přitom ty notebukové repráky stejně nehrají o moc lépe než telefonní sluchátko. ale tvůj krám za ~13t. rozhodně nepatřil ke špičce, žádné bank&olufsen repráky uvnitř nejsou, jen jakási chrchlátka.
právě proto, že celý notebuk má výrobce pod kontrolou, je konektor pro řádově lépe hrající externí bedny navržen tak, že vždy odpojí náhražkové parodie interních repráků.

Tak děkuji za radu... ale musím v jedné věci nesouhlasit , jelikož u tohoto notebooku se mi zdají reproduktory velmi kvalitní a hlasité s dobrými výškami i basy (v rámci notebookové kvality reproduktorů), lepší i než u mnoha dražších notebooků, kterých jsem už slyšel hodně a mnoho hrálo hůř.

Dobře, tak tedy jinak: Jak dosáhnout u výhybky vlaku toho, aby jel vlak do obou směrů současně... Prostě, ten konektor je přepínač, resp. jak tam strčíš konektor, tak se vnitřní reproduktorky odpojí, protože se předpokládá, že budeš mít zájem, aby hrály jenom externí reproduktory, či sluchátka. Tak to prostě (hardwarově!) je a bez hardwarové úpravy s tím nic nenaděláš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru