Avatar uživatele
Georgo2010

Jak poznam seriozniho financniho poradce,prip.na co si dat pozor?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Mofli, fablen před 4716 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Deli

Kvalitní finanční poradce NIKDY nevnucuje něco k podpisu na první schůzce.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Finančního poradce by se vám měl legitimovat že pod někým pracuje,měl by vám dokázat zodpovědět na vaše otázky a samozdřejmě vám být nápomocen to znamená měl by vám dostatečně vše vysvětlit a taky pomoci.
Pokud v něčem chcete poradit napište mě přes odpovědi a já vám pomůžu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tlusttoch

Nepoznáte, pokud nebudete konzultovat s několika obchodníky. Každý (většinou) Vám řekne, co se mu hodí a z čeho má největší provizi. Málokdo Vám řekne, i důsledky když .....
Dělám v tomto oboru a s čím se kolikrát setkávám, co jsou ochotni namluvit klientovi pro pár Kč, děs. Opatrně a číst i ta nejmenší písmenka ať jsou jakkoliv dlouhá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fablen

Dala bych přednost poradci, který zastupuje co nejvíce finančních subjektů (nikoliv jen jeden) a na kterého jsem se doslechla nebo dočetla dobré reference.

Sama jsem si pozvala jen jednou (pozvala se spíše ona sama) a nikdy více…paní mi tam začala malovat jakýsi „strom“, vysvětlovat základní věci kolem financí, které dávno znám. Chtěla jsem s ní konzultovat některé otázky, ale stále mlela svým naučeným postupem – po 15 min. jsem ji požádala ať odejde 🙂.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ARIS

Finanční poradce by měl mít registraci u ČNB, neměl by zastupovat jen jednu pojišťovnu. Měl by být schopen vypracovat nabídky od více pojišťoven. Rozhodně pokud Vás bude tlačit do nějakého podpisu smlouvy při první schůzce – pryč od něj. On je tu pro Vás, nikoli Vy pro něj. Já mám svého poradce a jsem s ním spokojen, otestujte jej.

Zdroj: www.smsporadce­.ic.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek