Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Assassins Creed - jak to vlastně je?

Ahoj,rád bych se vás zeptal,jak to je s velice známou sérií AC.Myslel jsem,že tuto sérii znám dobře ale ona mě nepřestane překvapovat!
Takže za 1.Tohle jsem našel na jednom vebu - Byla Lucy Templářka. . . ?celá nahrávka se týká prakticky jen Subjektu 16 a Lucy Stillmanové, i když zde vystupují i jiné postavy. Dozvídáme se, že Lucy skutečně byla dříve loajální k asasínům, jenže ti ji, jak řekl Vidic, opustili a vůbec se jí neozvali. Lucy se tím pádem od asasínů odloučila a začala pracovat pro Abstergo, neboli templáře. Asasíni o této její zradě ovšem nevěděli, což znamenalo velké plus pro Abstergo. V této době byl Abstergem testován Subjekt 16 (Clay Caczmarek, v nahrávce slyšíme oslovení 'Clay' nebo 'Mr. Caczmarek). Slyšíme, jak Clay, který také neměl o zradě Lucy tušení, ji prosí, aby ho dostala ven z Absterga. Dozvídáme se, že Clay má společného předka, Ezia Auditore, s jistým mužem jménem Desmond Miles (to však víme už ze začátku AC 2). Vidic říká, že pomocí Desmonda se jim konečně podaří najít Úlomek Ráje. Plánuje, že poté, co od Desmonda najdou to, co potřebují, Lucy ho odvede někam, kde se bude cítit bezpečně (tedy například do asasínského úkrytu). Také tomu nemůžete uvěřit? Vše, co se ve hře stalo, bylo plánované. Celou tu dobu, co jsme trávili se Shaunem, Rebeccou a Lucy, celou tu dobu jsme byli pod dohledem templářů. To také vysvětluje Clayovu větu z The Truth v AC:B: "Ona není, kdo si myslíš, že je!" A nakonec to také vysvětluje, proč jsme museli na konci AC:B zabít Lucy. Všichni v AC:R Lucy litují, ale naprosto mi vyrazilo dech, když jsem pochopil, že to bylo pro jejich vlastní dobro. Nakonec Vidic říká, že testování Subjekta 16 odloží o rok nebo i více. Jenže Clay během doby, co trávil v Animu, prodělal nám známý 'Efekt spříznění' (Bleeding Effect) a umístil do Animu gliphy, pomocí kterých jsme dělali úkoly The Truth. Nějakou dobu na to Clay zemřel. V nahrávce je toho samozřejmě více, jedná se ale jen o drobnosti, které nejsou důležité.Co si o tom myslíte - mě pořád vrtá hlavou jestli i desmondův otec byl templář(záhadně se v revelations objevil ale předtím o něm nebyly zmíňky....

Za 2.Co říkáte na konec třetího dílu - mazec co?Teď co si myslíte,je desmond opravdu mrtvý nebo to má Ubisoft promyšlené?Našel jsem totiž toto video : watch - Subjekt 16 Clay ho z nějakého důvodu drží a říká mu Ty +++++,já tě zachraňuju - zbytek ve videu - tak co si myslíte je Desmond živý?

Předmět Autor Datum
Nechtělo se mi to číst celý ale to k tomu videu.Ano Desmond je mrtvev v AC4 Black Flag dostaneš zázn…
EzioAuditore 26.07.2014 11:35
EzioAuditore
To vím hrál jsem to ale ve videu vidíš,že je to divný - navíc o příběhu v přítomnosti v unity se zat…
Tomáš Zatloukal 26.07.2014 11:40
Tomáš Zatloukal
stejné otec od Haythama je edward ze čtyřky takže to furt pokračuje ta linie. A desmond je mrtvý vžd…
lalalacz 26.07.2014 12:59
lalalacz
ve IV dílu taky už nevíme kdo byl ten člověk co se připojoval do animu takže si myslím že ubisoft to…
lalalacz 26.07.2014 13:00
lalalacz
To se přece řeklo hrajete sami za sebe :D
EzioAuditore 26.07.2014 13:02
EzioAuditore
A ta budova ve které se odehrává IV je ta do které se ve III desmond vloupává pro ty věci nebo jak t… poslední
lalalacz 27.07.2014 12:08
lalalacz
ve Unity má navazovat na asasina III
lalalacz 26.07.2014 13:01
lalalacz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru