Avatar uživatele
bolak

Jak poznám, co můžu smazat z interní paměti Smartphohu?

Každou chvíli se mi do mobilu něco aktualizuje, a i když průběžně promazávám staré aplikace, stále tam mám míň a míň místa. Je nějaký program na smartphone který by to projel, a zjistil co je tam navíc co už nepotřebuju, abych nemusel ručně u každé složky měřit velikost a zjišťovat co je to zač?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2235 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
jáára

Přesouvej data aplikací na kartu, pokud to jde. Jinak systémový mazat nemůžeš. Na to potřebuješ root práva. A ten ti i doporučím.
Udělej si root, flashni custom recovery – třeba TWRP a čistej android AOSP. nebudeš mít nic, co nepotřebuješ.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Nic s tím neuděláš. Google si dělá co chce. Zakážeš automatické aktualizace, smažeš co jde a jakmile se připojíš na WiFi, máš to tam nahrané znovu. Tomu se říká postupné ovládání ovčanů. Mám s tím problém též, protože mám navíc velice malou interní paměť. Bohužel většina těchto aplikací nejde přetáhnout na kartu!
Mně osobně by paměť stačila, kdyby se do toho nehrabal GOOGLE.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

používám android assistant. Umí promáznout cache a dočasné soubory. Umí toho víc, ale na některé věci bych byl opatrný.

Zkontroluj si ale adresáře s tvými vlastními soubory (fotky, příp. data z dalších aplikací – různých editorů, záznamníků apod..)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

To neexistuje nějakej čistící software, kterej by mi našel a odstranil to co už k ničemu není, jako je třeba Ccleaner na PC? Já jsem ani nenašel nějakou možnost, když to instaluju, abych to nainstaloval na externí paměť, tak nevím co s tím, mobil mám teprve rok, to jako budu každý rok formátovat interní paměť? 🙂 To se mi zdá šílený, já myslel že jsme už v nějaký technicky pokročilejší době, ale vypadá to že jsem se ocitnul někde zde > https://www.le­genio.cz/images/pro­duct/1550/l3.jpg

před 2235 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek