Avatar uživatele
hoven 1069

Jak poznám, jestli smrdim, nebo ne?

Ahoj, jsem tu zas já, ztracený případ. Někdo ve škole mi řekl ze smrdim. Nedělám z toho vědu, nebrecel jsem jak buzna, jen chci vědět, jak poznám, jestli smrdim. Používám sticky antiperspirant, nic víc :(

Zajímavá 0 před 2717 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Když kolem tebe padají ptáčci ze stromů a pes ti pořád utíká 🙂 Ale vážně: zpočátku to sám subjektivně nepocítíš, zato okolí ano. Stačí čichnout si ke vlastním fuseklím nebo hrábnout si do podpaždí či kulečníku a ruku pečlivě očichat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

V hodině při zkoušení a nebo jinde, kde je naprosto stojatej vzduch, zkus pustit řádného ruprechta (barvu, sojku). Pokud atmosféra kolem tebe se výrazně zlepší, seš ztracen a plakat ti ani nepomůže.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

„Někdo ve škole mi řekl“ … Třeba si z tebe dělal jen legraci. Zeptej se někoho, komu můžeš věřit a řekne ti pravdu. Hlavně abys byl čistě umytý a měl čisté, vyprané oblečení. Jinak ti nepomůže ani antiperspirant. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Pokiaľ sa zdržuješ v uzavretej miestnosti, vykloň sa z okna a poriadne sa „nafetuj čerstvého vzduchu“, hneď po zavretí okna si čuchni, najlepšie na miesta, kde sa najviac potíš…
1 – variant ´Kepler´ býva účinný, pokiaľ nemáš nádchu
2 – variant ´zjentek´ veľmi nedoporučujem, alebo len pod lekárskou kontrolou :)
3 – variant ´fgh´ (bez prípravy) funguje len pri mimoriadnom zápachu aj tak ale nie je úplná istota. Väčšinou človek sám sebe nesmrdí, ale na oblečení to už možno poznať.
V prípade variantu ´marci1´, ak nepomáha ani poriadné umytie a antiperspirant, môže ísť o zdravotnú poruchu, prípadne zlé stravovanie… v tom prípade navštív lekára a poraď sa s ním o riešení.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
richardad

To cikánům často někdo říká: Smrdíš. To je jako že tam nemáš zavazet Davide.
Většinou postačí se každý den umýt pod paží, mezi nohama a chodidla, protože tam se množí bakterie. Když je teplé léto, tak 2× denně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Čichneš si k sobě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek