Předmět Autor Datum
Zrušiť zmluvu u ISP a pre istotu odstrihnúť svoj kabel od internetu za prítomnosti svedkov, / Jehovo…
Joseph 31.01.2012 19:58
Joseph
kašli na takové strašení. ty se tam přiloguješ tisíckrát za minutu?
kmochna 31.01.2012 19:58
kmochna
Vyslýchat tě a sebrat ti počítač můžou i když se nikam nepřihlásíš.
karel 31.01.2012 20:00
karel
Z toho bych neměl strach. To jsou jen velkohubá prohlášení na jisté TV. Můžou dojít jen k tvé zásuvc…
braqela 31.01.2012 20:46
braqela
tcpview, nebo přehled spojení ve firewallu: zkontroluj a jsi hepy. poslední
lední brtník 01.02.2012 05:33
lední brtník

Z toho bych neměl strach. To jsou jen velkohubá prohlášení na jisté TV. Můžou dojít jen k tvé zásuvce a tím končí, pokud si nebudou chtít nadělat problémy. Napřed ti budou muset dokázat, že ten počítač, co tam máš připojený, byl připojený i v době útoku a útok šel z něho. Kdyby se tě někdo ptal, tak bez dalšího zdůvodňování řekni, že tam byl připojený jiný počítač až do teď a s tím nic nenadělají. Pokud by je zajímalo co tam bylo za počítač, tak odmítni výpověď s poukazem na osobu blízkou.
Pokud ti jej zabaví, tak si stěžuj na Inspekci a můžeš žádat na státu finanční odškodnění. Pokud nejsou zcela vylízaní a trochu znají zákony, tak to nechají být.
A máš-li více počítačů a na IP ti visí router, tak je vůbec vymalované. Takto už je zcela jasné, že k tomu mohlo být připojeno cokoliv a kohokoliv. Pochybuji, že budou mít k dispozici SW konfiguraci počítače, z kterého útok šel, aby aspoň mohli říct, že konfigurace rámcově odpovídá útočícímu počítači. Ale na to můžou chytnout jen právnické BFU, neboť lze namítnout, že takových počítačů je hafo. To už aby tě podělali, by museli mít instalační klíč tvých woken jako identifikátor.
A to už nemluvím o tom, že co pozbírají IP, tak můžou být podvržené. Podle mého názoru jim musí dojít, že řešení tohoto útoku proti uživatelům je zbytečná práce. Snad, že by to byla záminka, aby ti mohli prohledat počítač, kolik tam toho máš upirátěnýho, protože kromě několika jedinců jako jsem já, má každý něco nelegálního stažený.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru