Avatar uživatele
Larissa

Jak poznáte, že vypadáte dobře?

(Nemyslím tu krásu namalovanou a odhalující kůži.)
Muži i ženy. Všimli jste si něčeho v chování lidí? Jak se podle vás změní chování člověka, když mluví s někým pěkným/atraktivním nebo naopak „škaredým“? Jak definujete vůbec ošklivost/nea­traktivnost člověka? Hraje v tom podle vás roli věk?
Jak podle vás tací lidé vypadají? Máte pocit, že i oni se vůči svému okolí jinak chovají? Myslíte si, že je něco pravdy na tom, že „v dětství ošklivý = v dospělosti krásný a naopak“?
Napište, zajímají mě vaše názory.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kapka, johana 56, bolak, marci1, anonym před 3130 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
arygnoc

krása a škaredosť sú relatívne pojmy.
nemožno hodnotiť všeobecne (s ohľadom na vek, pohlavie, dobu, …).

😉

😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Čo je dôležitejšie obal, alebo obsah?
Platí to aj u človeka. Duša a láska Quasimodova z neho spraví krásavca.
Ako dieťa som stretla človeka s polovicou tváre (pozostatok vojny), bála som sa tejto „zrůdy“ ale po čase som zistila, že krajšieho a láskavejšieho človeka na šírom svete snáď niet.
Pokiaľ človek ostane tým, čím je vo svojej prirodzenosti a nebude mobilným výkladom výrobkov chemického priemyslu zakrývajúcich tvár, pochodujúcim vešiakom čačiek módy, dávajúci najavo svoju nadradenosť nad „plebsom čistej prirodzenosti“, nemusíme deliť človeka na ošklivého a krásneho.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Myslíš jako, jak by měl správně vypadat člověk, aby se o něm dalo říct, že je dobře vypadající? Každý člověk má jiný vkus, to je nutno vědět hned na začátek, co se líbí mně, nemusí si líbit nikomu jinému, takže žena – dlouhé kvalitní, nepoškozené vlasy, je jedno jaké barvy, hlavní je, že nejsou poškozené, čisté bělmo, dlouhé, husté řasy, rovný užší nos, pěkné zuby, pokud možno všechny zuby, čistá jemná pleť bez akné, souměrné, štíhlé tělo, rovné štíhlé nohy.
Muž to samé, ale ještě osvalení po celém těle tak, jak má být.
To všechno je ale člověku celkem naprd, když tělo není v souladu s myslí. Když vidím ty pěkný holky nebo chlapy, takový ukázkový kusy, a když to otevře papulku, je v tu ránu po kráse, všechno kouzlo je to tam. Proto mám raději, když je každý jaký je, neřeším to, hlavně, když je to příjemný člověk, inteligentní, citlivý, s velkým smyslem pro humor, bez toho člověk prostě nemůže žít.
Ještě o té ošklivosti, znám jednu, co jako malá holčička byla focená na titulním místě časopisu, a teď je ošklivá, tlustá a hloupá, tak to je neštěstí.
Určitě se každý člověk jinak tváří, když mluví s krásným člověkem, je mi velmi příjemná komunikace s hezkým mužem, to je jasný, i s krásnou ženou, nebudu lhát, určitě je to hezčí pohled, než na ošklivou babu, nebo neupravenýho, nepěstěnýho chlapa, ze kterýho navíc táhne chlast, nebo je cítit už nadálku potem.Mám ráda krásu, ale jak píšu, když je člověk jen krásný, ale hloupý, tak ta hloupost to vždy převáží. Pak může být krásný jako sen a je to prd platný.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Vnímání krásy je velice subjektivní. Věk v tom rozhodně nehraje roli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Inteligentní a rozumně uvažující člověk nerozlišuje krásu, menší krásu apod. Samozřejmě člověk musí být umytý, čistý, mít čisté oblečení. Více ale záleží na tom, jak se umí chovat, jestli je to člověk slušný, nemá „odpor“ k práci, jak vystupuje vůči ostatním lidem. Krása a mládí jsou pomíjivé atributy. Krásný je ten, kdo je duchovně v pořádku, má rád sebe, ostatní lidi, má smysl pro humor a dokáže se smát. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

S ošklivejma babama se teda moc nebavím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

vošklivý baby nejsou, to enem piv bylo málo

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Jednoduše, někdo se za vámi uznale otočí, něco pochvalného prohodí, chlapi občas projevují uznání hvízdnutím (ne že bych to sám dělal, ale stejně nechápu, proč to ženy nesnášejí, když je to výraz uznání). Nebo se na vás lidi obdivně zahledí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek