Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak propojit bezdrátově PC s TV ?

Dobrý den, potřeboval bych propojit PC ( Windows XP - má volné USB ) bezdrátově k TV Samsung UE 32D 5500 ( má HDMI ). TV od PC je v druhé místnosti za rohem, přímá vzdálenost přes cihlovou zeď je asi 10m.

Slyšel jsem o adaptéru PUSH2 TV HD snad model Netgear PTVU 1000 nebo PTV 2000. Model PTV 2000 prý spolupracuje pouze s počítači vybavenými funkcí INTEL WIDI, což nevím zda můj počítač umí.

Co mi doporučujete, abych mohl prohlížet z PC fotky na TV nebo videa z internetu na TV. Super rozlišení na TV nepotřebuji, jsem běžný uživatel. Děkuji za případnou radu.

Předmět Autor Datum
Podla mna ides na to zle. Riesenie, o ktore sa pokusas ja zbytocne drahe a neefektivne. TV patri do… poslední
fleg 19.03.2013 08:15
fleg

Podla mna ides na to zle. Riesenie, o ktore sa pokusas ja zbytocne drahe a neefektivne.
TV patri do kategorie smart, cize ma v sebe nejake apps, tipujem, ze medzi nimi bude aj YT prehravac. Tym mas poriesene videa z netu (YT).
TV ma ethernet pripojenie, cize je dobre k nemu pripojit DLNA server a prehravat multimedialny obsaj z neho. TV je navyse schopne prehravat obsah aj zo sietovych zariadeni ako su napriklad mobily zalozene na Androide okamzite bez nutnosti cokolvek zapajat.
Cize odporucane riesenie je nakup NAS servera (bude sluzit ako DLNA server), ktory bude zhromazdovat multimedialnby obsah, ale zakupenie univerzalnejsieho HTPC.
Na bezdrotovy prenos obrazu kasli, je to blbost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru