Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak propojit dvě PC, abych mohl vytáhnout data ze starého HDD?

Zdravím všechny,
potřebuji poradit.Potřebuji dědovi ze starého HDD v PC (Win 95) vytáhnout data do mého PC (Win XP). Proč tak složitě hned vysvětlím.

Pochopitelně jsem nejdříve zkoušel připojit HDD k mému i jinému PC, ale starý HDD se buď vůbec neukázal (údajně vykazoval chybu), nebo se ukázal, ale při pokusu vytáhnout data se zasek a nebylo možné s ním dále pracovat.

Když vrátím HDD do původního PC, tak normálně naběhne a vše se chová normálně, jenže PC nemá ještě USB, ani PS2 ani nic:-) už nemám ani původní starou klávesnici, ani myš, tak že opět nemohu nic s PC dělat. Jediné co mě napadlo ho propojit s mým PC a vytáhnout data tímto způsobem, ale nevím jak? Proto se obracím na vás odborníky s prosbou o radu.
Předem děkuji.Petr

Předmět Autor Datum
Fyzicky přendat do druhého PC a správně nastavit jumpery. Musí to fungovat, pokud není disk poškozen…
karel 02.08.2011 11:32
karel
druhý způsob bych viděl přes router: router do lan ďour zapojit oba pc, nasdílet dědovo data a stáhn… poslední
kmochna 02.08.2011 11:37
kmochna

druhý způsob bych viděl přes router:
router
do lan ďour zapojit oba pc, nasdílet dědovo data a stáhnout na svůj disk

edit// nevšimnul jsem si "už nemám ani původní starou klávesnici, ani myš, tak že opět nemohu nic s PC dělat"- tak mou radu považuj za špatnou- k tomu je potřebA interakce uživatele. takže viz. kájovo postup.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru