Sama občas peču v domácí pekárně a u chleba se mi osvědčila „babská“ rada.Do těsta přidávám nastrouhaný syrový brambor.Mělo by to fungovat,ale pravdou je,že tenhle chleba nestačí „zestárnout“ (někdy ani vychladnout). Být tebou,poptala bych se v nějaké soukromé provozovně pekařství nebo domácí cukrárně…:D
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně chleba se dnes prodává nedopečený z toho důvodu, aby byl
levnější.
Delší doba pečení a zvýší se nejen trvanlivost, ale i chuť !
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |