Avatar uživatele
jirkajirka

Jak provést zálohu záložek v novém Seznamu.cz?

Jedná se o tento.https://na­poveda.seznam­.cz/cz/aplika­ce/aplikace-seznam/seznamcz-pro-pc/o-prohlizeci-seznamcz-pro-pocitace/

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? vodoca před 2560 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Otázka je zmatená. Termín „záložky“ se používá v souvislosti s internetovým prohlížečem (např. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox a další). Nikoliv s konkrétní internetovou stránkou (např. seznam.cz, google.com). Každý prohlížeč umožňuje své záložky spravovat svými vlastními funkcemi, nepotřebuje k tomu žádnou konkrétní webovou stránku a tím méně seznam.cz, nebo také jinými slovy: seznam.cz nepotřebuje žádné záložky a také neumí pracovat s žádnými záložkami internetového prohlížeče.

Upr.: dodatek ohledně prohlížeče Seznam viz Diskuze

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… předpokládám,že to bude jako u jiných prohlížečů přes nějaký účet, přihlášení či podobně … mimochodem, je to tam napsaný, v odrážce „oblíbené stránky“: https://napove­da.seznam.cz/cz/a­plikace/aplika­ce-seznam/seznamcz-pro-pc/prohlizec-seznam-oblibene-stranky-pc/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
vodoca

Nejde. Jde jen synchronizovat, export není podporován. Jedině přepsat ručně nebo se nabourat do nějakého jejich datového souboru, což je pracnější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

cochee: … máš naprostou pravdu, až na to, že seznam teď reklamuje: „stáhněte si nový prohlížeč seznam“ …

před 2561 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
cochee

Jj, už mi i jirkajirka psal SZ. No nevím, podle recenzí je to v tom prohlížeči všechno strašně zjednodušeno, aby se v tom BFU vyznali, tak bych se ani nedivil, kdyby tam žádné zálohování záložek nebylo. Instalovat si ho ale kvůli zjištění tohoto nebudu.
To samozřejmě nevylučuje, že ty záložky budou někde pěkně pohromadě v nějakém souboru už „od přírody“ a tak je bude stačit jen uložit/okopíro­vat jinam.

před 2559 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… jak už jsem psal, maj to (jak to vypadá) propojený s účtem a synchnizovat oblíbené stránky …

před 2559 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek