Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přehrát na HDD uložené DVD, pro BFU?

Máme 5 video DVD. Chci jejich obsah uložit na disk a nějak jednoduše zařídit, že si mírně poučená osoba, tak trochu BFU tyto dokáže spustit a přehrát. Jak to udělat co nejjednodušeji?

Uložit obsah jednotlivých DVD do samostatných složek, udělat playlisty pro VLC? A na plochu 5 zástupců VLC, každej s jedním playlistem?

Nějaký nápady?

Pavel

Předmět Autor Datum
Keďže je to pre "tak trochu BFU" lepšie ako si to vymyslel Ty, mňa nič iné nenapadá...
pme 31.08.2011 20:20
pme
skopirovat .vob-y na USB stick, a darovat BFU osobe televizor ktory ma USB konektor :D Televizory sp…
MM.. 31.08.2011 20:29
MM..
Jestli to chceš přehrávat na monitoru, stačí někam dát zástupce VIDEO_TS.IFO, pro BFU pojmenovat náz… poslední
karel 31.08.2011 20:46
karel

skopirovat .vob-y na USB stick, a darovat BFU osobe televizor ktory ma USB konektor :D
Televizory spravidla zvladnu prehrat .vob. Samozrejme nebudes tam mat uvodne menu ani vyber jazyka (lebo nemas .ifo), zvuk/titulky sa na niektorych TV da vybrat ovladacom :) Alebo to spracujes smartripperom a hned pri ripovani na HDD odstranis zbytocne streamy (nepotrebne jazyky a titulky) z vob.

Druha moznost ak chces silou mocou nutit BFU pouzivat PC, tak jak si pisal to asi bude najlepsie, bud ho naucit otvorit si to pomocou VLC, alebo urobit nejakych zastupcov.

Jestli to chceš přehrávat na monitoru, stačí někam dát zástupce VIDEO_TS.IFO, pro BFU pojmenovat názvem filmu a jako ikonu použít třeba hlavu hlavního hrdiny. To snad spustí každý, objeví se menu včetně výběru kapitol, jazyka atd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru