Avatar uživatele
www

„Body se započítávají ze všech kategorií. Už dávno došlo ke změně“, vyjmuto z odpovědi Annas.

Ptám se:
od kdy a kde to je zveřejněno? V Bodování uživatelů (zcela dole) se mmj. píše, že Ankety a zábava se nehodnotí (rozumím nepřipočítávají). Tak jak to tedy vlastně je a proč to nevíme všichni? Díky moc 🙂
Doplňuji:
No, ony se připočítávají denně, během celého týdne. Ovšem potom, v týdenním přehledu celkového množství získaných bodů jaksi chybí..:-D Nějak mně to nesedí, stále tady čteme odvolávání na kodex, pravidla, ap. a přitom je obojí nějak „nejasné“ 😁.
S adminy nemám dobrou zkušenost, neodpovídají na mail. Taky poněkud divná praktika 😁.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: www

Zajímavá 10Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, kenyrts, annas, flodur, johana 56, barnajka, Drap, beer, anonym, anonym před 4480 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Body se připočítávají, proč nám to nikdo neřekl nevím, ale je to už delší dobu. Prostě se to vrátilo, tam kde to bylo. Proč to není napsané v bodování netuším.
Doplňuji:
Drape, nevím co to melete, nevím prostě proč by měl být někdo informovanější. Už mám těchto přiblblých narážek plné zuby.
Prostě jsou lidé, kteří jsou hold bystřejší,,,

Upravil/a: kropitko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Také si nepamatuji, od kdy došlo ke změně. Přírůstek se zjistí v profilu, kde je uvedený počet bodů.
Doplňuji:
Vím, že se často řešilo, proč při přesunu otázek do anket ubyly body.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

To raději neřeš. Už se tady o tom diskutovalo několikrát. Někteří jsou zkrátka informovanější , než je to dovoleno druhým. Asi to tak má být.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

Jedině si všímat, když odpovíte v anketě, zda vám přibude bod. Za 7 dní se číslo liší, protože se připočítává nový den a nejstarší se nebere. Mikdy jsem nepočítala, zda je to správně.

před 4480 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Ještě doplnění. Když začaly fungovat odpovědi, neexistovala rubrika Ankety a zábava. Protože se množily chatovací otázky, zavedli admin. tuto novou rubriku bez možnosti přidělovat body. Po určité době admin. rozšířili bodování do všech kategorií. To je současný stav. Nevím, proč informaci o změně nezveřejnili. Zřejmě proto, že nesouvisí s Kodexem.

před 4479 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
www

S kodexem přímo toto ne, ale co jakási pravidla? Ta by přece měla být jasná a zřetelná !
Také o nich byla moje otázka 😉.

před 4479 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Odpověděla jsem jen ze své zkušenosti, a to po více než dvouletém působení na Odpovědích. Vy jste sice přišel později, ale zřejmě jste zažil obě varianty, když jste vložil otázku. Zasvěcenou odpověď, proč není změna o bodování anket zachycená v pravidlech, vám poskytnou jedině admin. Napište přímo jim.

před 4479 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek