Avatar uživatele
Kelovo

Jak přemluvit mámu, aby netrhala byliny na veřejně přístupné louce?

teď se možná fakt budete divit, co to píšu, ale všechno je pravda a fakt potřebuju poradit, jak přemluvit mámu…
V neděli si na nějaký louce utrhla listy od pampelišek a udělala si z toho čaj a zbytek nechala vařit a pak to snědla. Říkal jsem jí, že se tam třeba vymočili psi, ale prej je to strašně zdravý, protože to četla na internetu :/. Teď upřímně jsem jí řekl, že je tak blbá nebo co? Na internetu může být cokoliv, a kdyby to bylo zdravý, tak se to už dávno prodává v Kauflandu nebo někde jinde. Na internetu jsem jí ukázal nějaký zdravý recepty třeba nějakej salát, ale ona říkala, že ty listy od pampelišek jsou zdravější. To stejný asi před půlrokem si natrhala nějakej plevel u silnice a pak si to smažila a dala si to k večeři.

Zajímavá 0 před 2906 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nepřemlouvej mámu. Ona má na rozdíl od tebe rozum a ví co je zdravé. Nic se jí nestane, ale zdraví to může jedině prospět.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
atlas

To že si trhá pampelišky není zas tak hrozné, ono zas celá louka pomočená není a moč je vlastně celkem i zdravá i když se to nezdá viz urinoterapie. Ale na první pohled se to může zdát pro tebe nechutné. Ta trocha moči se stejně v čaji ztratí.

Ale to že si něco trhá u silnice a pak konzumuje s tím úplně nesouhlasím, u silnice to jistě bude plné olova a plynů z výfuků..fujky, to rozhodně nic zdravého není, naopak by jí to mohlo zdravotně ublížit…

to že trhá byliny na louce ji nech, ale zkus jí alespoň přesvědčit ať netrhá nic u silnice..zkus jí třeba o tom něco najít na internetu,jak moc je to škodlivé..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dismas

Nutí tě to jíst? Ne? Tak co řešíš?! Je to její zdraví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dalid

U silnice by som byliny netrhal. Ale viem urcite, ze keby som si mal vybrat medzi listami pampelisky z Kauflandu a listami natrhanymi na verejne pristupnej luke bral by som tie z luky. Zajdi obcas na byliny s mamou, bude rada a za odmenu sa podeli o par skusenosti zo zivota. Napriklad, ze v obchode sa predava to, z coho je zisk a o svoje zdravie sa musis starat sam.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kelley

Myslíš že na pole s obilím, nebo na záhon se zeleninou, se nikdy žádné zvíře nevymočilo?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek