Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak přenést profil uživatele z pracovní skupiny do domény?

Zdar, hledám způsob jak co nejjednodušeji přenést soubory a nastavení nakonfigurovaného profilu uživatele při přechodu PC z pracovní skupiny do domény. Ve WinXP to bylo jednoduché, muselo se přepsat umístění profilu v registru a přidělit práva doménovému uživateli k původnímu souboru NTUSER.DAT a k původní složce v Documents and settings. Jenže ve Win7 to takhle nejde, jednou se mi podařilo, že naskočila původní plocha, ale při pokusu o otevření čehokoliv, windowsy hlásily, že Explorer.exe nejde spustit (přístup nepovolen). Víte někdo jak na to? Dík za rady.

Předmět Autor Datum
Neco je zde windows.microsoft.com a zde: www.google.cz :puff:
virus 07.09.2010 16:41
virus
To není ani zdaleka to co potřebuju, já potřebuju přemigrovat stávající profil na doménového uživate… poslední
mia 08.09.2010 14:45
mia
kdysi jsem použil toto: profile.htm
touchwood 07.09.2010 17:01
touchwood
No jo jehovista a seven maji skoro vse totozne mohlo by to fungovat :i::puff:
virus 07.09.2010 17:07
virus

To není ani zdaleka to co potřebuju, já potřebuju přemigrovat stávající profil na doménového uživatele. PC se mi do domény normálně přihlásí, ale pochopitelně ten uživatel dostane jiný SID a tímpádem se mu vytvoří nový profil.

Zkusil jsem nástroj přímo z Win7 - Migrace profilu uživatele. Kupodivu to vyšlo, i když ne úplně ideálně, některé aplikace se musely znovu nastavit, ale furt je to lepší, než to vytvářet všechno nanovo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru