Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přepalovat v programu NTI CD & DVD-Maker nebo Burn4Free CD & DVD?

Prosím popište mi podrobněji jak mám přepálit CD v nějakém z těchto programů. Kdo s těmi programy máte zkušenosti.... (Mimochodem, jedná se o instalační Cd MS Office). Podrobněji – tím myslím např. Kliknout Copy, vložit Cd, vybrat(něco), kliknout....atd. Já nevím jak na to. V programu Burn4Free jsem se nedopídila jak se přepaluje(jen vypaluje) a v NTI CD & DVD-Maker pořád dělám nějaké chyby a pořád se mi nedaří to Cd vypálit...díky!

Předmět Autor Datum
Každý začátek je těžký a mám pocit, že to co chceš přepalovat není třeba zmiňovat, neb je to fuj to…
čumil 18.03.2008 22:03
čumil
Kopírovat disk (copy disc)-u každého vypalovátka je to zhruba podobné. Takže neklikat, zvolit tuto m…
kmochna 18.03.2008 23:08
kmochna
Určitě nenechávej naběhnout CD/DVD, takže po vložení média přidrž raději na 15 sec klávesu Shift. Př…
Fuente 19.03.2008 00:46
Fuente
Nevíte náhodou prosím vás, proč v programu NTI CD & DVD-Maker mám zaškrtávátko "Temporarily copy to…
Klára 20.03.2008 14:08
Klára
Ten program neznám, takže jen obecné odpovědi: Máš plnou verzi programu, co možnost uložit soubory n… poslední
Fuente 24.03.2008 10:05
Fuente

Kopírovat disk (copy disc)-u každého vypalovátka je to zhruba podobné. Takže neklikat, zvolit tuto možnost a čekat až to na tebe vyplázne jazyk (na prázdné médium).

A jak si z výše možných odkazů přečteš: pochopitelně ImgBurn, ale tam je práce s obsahem krapet jiná - zato velmi kvalitní.

Nevíte náhodou prosím vás, proč v programu NTI CD & DVD-Maker mám zaškrtávátko "Temporarily copy to an image file on the hard disk first and then copy to CD/DVD Recorder from there" napsané šedě a nelze zaškrtnout?. Je to v "Copy", Source, pod výběrem mechaniky. Tím pádem ani nelze CD přepálit:(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru