Avatar uživatele
anonym

Jak přesvědčit rodiče?

Vím, že je to podvod, ale vůbec se mi nechce do školy a tak jsem chtěla vědět jestli nemáte nějakou radu jak by mi rodiče uvěřili že jsem např. nemocná a nechali mě doma. Je to ode mě hnusné, že tohle dělám svým rodičům, které mám moc ráda, ale ve škole jsu naše děcka hnusné a všem nadávají a tak bych aspon dva dny chtěla být doma a rozležet si v hlavě co mám dělat.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5200 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Retko

Nijak. Rodicum se lhat nema. Proste jim rekni, ze si chces 2 dny posedet doma. Pokud to neni tak casta zalezitost u tebe, tak ti z nejvetsi pravdepodobnosti povoli. A jeste budou radi, ze jsi k nim uprimna.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
afro.minerva

Pokud něco takového potřebuješ a máš problémy ve škole, tak to zkus říct rodičům přímo. Pokud se někdo do tebe naváží, posmívá se ti nebo ti dokonce ubližuje, tak to rodičům opravdu řekni. Pověz jim, jak strašně moc tě to trápí, že se ti proto nechce do školy a tak. Pravděpodobně tě doma nenechají, ale určitě s tebou budou dannou situaci řešit. Schovávat se doma není řešení. Problém se musí řešit. Vím, jaké to je, být ve škole za šaška nebo fakckovacího panáka. Pokud ale začneš utíkat, tak před těma lidma budeš utíkat pořád. Musíš se jim postavit čelem, ale s tím ti musí poradit a pomoci rodiče. Nevím, v jaké jsi situaci, jestli se ti opravdu neděje něco hodně ošklivého… Rozhodně jsou ale rodiče ti jediní, kteří by tě vždycky měli podpořit. Hlavně jim musíš říct, jak hrozně moc tě to trápí a co se vlastně děje. Oni neumí číst myšlenky a věř tomu nebo ne, ale jsou tví nejbližší lidé. Záleží jim na tobě a na to, aby bylo jejich dítě šťastné. Nejsi na to sama…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Toje hloupá otázka!Když se ti nechce do školy,tak to řekni a nech rozhodnout rodiče,ale nelži jim. Na druhé straně v životě budeš dělat plno věcí a nebude se ti chtít…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Já jen potvrzuji to, co napsali Retko s Michalem. Víš ono existuje x způsobů, jak to zaonačit, aby člověk vypadal strašně nemocně, nebo jak si nemoc dokonce v sugerovat. Moje sestra na tohle byla mistryně, ale stejně se na to vždycky přišlo. Nemá to smysl ani zkoušet.
Raději rodičům řekni, o co jde a nech si od nich poradit. Pokud uznají za vhodné, abys zůstala pár dní doma, pak určitě přijdou i na vhodnou omluv do školy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bond73

Samozrejme to podvod je,ovsem myslis si,ze to timhle vyresis.Pokud se v teto skole, opravdu necitis dobre a spoluzaci jsou nesnesitelni,bylo by lepsi ,to probrat s rodici a skolu jednoduse vymenit,je to samzrejme lepsi volba, nez-li hledat vymluvy.Ja jsem pouzival na toto,zvraceni,po­vez,ze cokoliv snis, tak vyzvracis a dva dny, mas urcite v suchu, ale zkus pomluvit s rodici a te situaci ve skole,problem se musi resit kompletne a ne druhotne – ano,tak se seber a jdi za rodicema,neerim,ze by ti nemohli,opatruj se.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fortin

Jsi hodné děvče s lepším vychováním než ostatní děti ze všelijakých rodin. S takovými lidmi se budeš setkávat v budoucnu častěji. Prozatím se braň, z legrace jim hlasitě nadej, liskni jim. Tyhle hnusné děti nejsou špatné. Jen hloupé a svým vybíjením zkouší meze, kam daleko můžou zajít. O tomhle by měli vědět tví rodiče a třeba něco s tím udělat. Ale kvůli tomu nechodit do školy?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Maud

Pokud opravdu potřebuješ občas klid a být sama doma, tak si vyber den, kdy ve škole nezmeškáš písemky nebo nějakou zákeřnou látku, většinou je menstruační problém dobrý jako důvod, jen varuji, že pokud to budeš dělat často, tak se to člověku zalíbí a milion problémů je na světě!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek