Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Asus P8P67LE - disk z kterého chci bootovat není v seznamu

Hezký večer,
po roce jsem se podíval na stránky Asusu a zjistil jsem, že několik otravných chyb mého počítače řeší nový BIOS. Neváhal jsem a aktualizoval. S tím nebyl problém, ten mám až po aktualizaci a doufám, že je způsobený jenom nepozorností. Mám v počítači OCZ Agility 3, zároveň ale i plotnový WD se záložní instalací systému a přes USB 3 připojený 2TB WD green v rámečku.
Po aktualizaci jsem si znovu nastavil přetaktování na 4GHz a chtěl jsem si vybrat SSD jako primární k bootování. Tady jsem narazil. Když zmáčknu při startu F8 (seznam zařízení z kterých lze bootovat), tak tam SSD mám - obrázek vlevo. Když si chci ale SSD nastavit jako primární, není na výběr - vpravo. Samozřejmě mi to bez zmáčknutí F8 začne bootovat do záložního systému.

[http://pc.poradna.net/file/view/13919-ssd-jpg]

Máte někdo představu co je špatně? Předem moc děkuju.

Předmět Autor Datum
To je Boot Option Priorities. Mrkni na /2.7.6/ Boot Override - tam ten SSD nevidíš? edit: Ještě mě…
mif 07.05.2013 22:47
mif
Tak si nic nehraje a já jsem za debila. Díky za nakopnutí správným směrem. Ono se to chová tak, že v… poslední
Potkan007 07.05.2013 23:05
Potkan007

Tak si nic nehraje a já jsem za debila. Díky za nakopnutí správným směrem. Ono se to chová tak, že vlastně vybírám pořadí zařízení. Priorita jednotlivých disků se zase nastavuje jinde. Když jsem hodil na první místo SSD, tak zase nemám na výběr jiný interení disk, než SSD.
Moc děkuju, jdu se zahrabat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru