Avatar uživatele
Pralinka4

Jak rodičům říct o problémech s prospěchem?

Dobrý den.
Jsem v 7. třídě a vychází mi cca 5 trojek. Což bude pro rodiče sok (ještě nevím,jak jim to říct..). Oproti predchozich trid je to velké zhoršení,jelikož jsem v šestce mela jen jednu trojku,jinak same.
Navíc jsem se vždycky hlásila,což mi zlepšovalo známku. Teď se nehlasim vůbec,ikdyz vim odpověď. Prostě nechci,protože by se mi spolužáci smali atd. Navíc mám i problemy s učením..vždycky si říkám,ze už to umím atd. Nebo si řikam,ze se od 2h. budu učit,a pak se ucim sotva v 6h. Nevím,jak to rodičům říct,chtej me dat na Gympl,což je s mým prospěchem zatím nemožné. Rada bych si známky zlepšila na max. dvě trojky..

Zajímavá 0 před 3409 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

No co,genetika je genetika a to neovlivním,po­dívejte se na sebe,když se budu do všeho nutit,tak mě to nebude logicky bavit,ale samozřejmě je to můj život a já se v něm nehodlám podprůměrně prezentovat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
atena11

Já jserm také v sedmé třídě a po pravdě se neučím doma vůbec. Učím se vždy na poslední chvíli a to vždy o přestávce těsně před hodinou. Já ovšem nemám problémy se známky takže zpět k věci… Já mám také velice dobrou metodu, kterou vlastně už také nedělám, ale když jsem jí dělala fungovalo to. Uč se během dne třeba pouze půl hodiny a pak než půjdeš spát tak se na to mrkni. Já když jsem se na to koukla před spaním, tak jsem to ráno uměla přímo dokonale, tak to zkus třeba to bude také fungovat. Co se týče gympl, tak je i malá pravděpodobnost že se dostaneš na gympl i kdybys měla ty dvě trojky. Ovšem otázka je: Chceš vůbec na ten gympl? Je rozdíl jestli tam chceš ty nebo jestli chtějí rodiče abys tam šla. Rodiče by tě neměli nutit jít na jinou školu když nemusíš a nechceš… Tak si zkus s nima domluvit. Řekni jim žee by jsi chtěla zůstat na škole ve které jseš teď, že jseš tu spokojená apod. Přeji ti hodně štěstí…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek