Avatar uživatele
špulka

Jak se Vám líbi Farmář hledá ženu? Vrchol nevkusu podle mě

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4199 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

se nedívej taky se nedívám..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

A co teprve ten slovenský pořad, ten má grády! Je to prostě reality show, lidi to chtějí vidět, dobrodruzi se do toho hlásí aby se zviditelnili, televize to natáčí a vysílá. Když ti to vadí, tak proč to sleduješ? Máš snad i jiné programy a možnosti, ne?

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Nesnáším reality show, ale rozumím ti, že čím je to blbější, člověk se od toho nemůže odtrhnout, protože si říká: Tohle přece nemůžou myslet vážně!
A čeká, co bude dál a jak to „dopadne“. A to je právě cílem všech pořadů tohoto typu. Probouzí silné emoce, adrenalin, negativní reakce, podněcují v člověku agresi ale také vzbuzují diskuzi – a o čem se mluví (byť se na to nadává, jako na šílenou blbost!), to se dobře prodává. A to je základ vysílání odpadu toho ražení v komerčních televizích. Proto je pořád vysílají a proto mají takový „úspěch“.

ad Bohemica: Máš pravdu. Viděla jsem kousek slovenské verze a to je něco! Jenomže – zaujalo mne tam to, že komentáře zvenčí – k „soutěžícím“ – jsou opravdu vtipné, perfektně shazující a glosující. Na rozdíl od české verze, která divákům předkládá pomateně seriózní příběh o hledání „skutečné“ lásky ve stylu venezuelské telenovely a ty narušené osoby, které se toho klání účastní jsou u nás pokládány za celebrity.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
radce

… a komu se to nelibi, at nam pr… polibi…
Podle mne je to porad lepsi nez treba vymena manzelek, tam to odsiraj i deti. Ale lidi na to cumej i s reklamama a vyplati se to tocit a vysilat…
Mame demokracii i dalkove ovladani muzeme preci prepnout, ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Mám pocit, že jsem zahlédl jen upoutávku, tak prakticky nevím oco jde.
Ale předpokládám, že je to klasický „seriál“, kde někteří lidi za pár korun prodají svoji důstojnost a poskakují podle toho co jim režisér a produkční nařídí aby udělali a nebo aby se tak chovali.
Zřejmě takové pořady občanům vyhovují a tak mají sledovanost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Wang

Sledoval jsem pár dílů reality show Výměna manželek. Farmář hledá ženu jsem neviděl a nesleduju.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek