Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se bránit autosurfu.

Mám ještě poslední dotaz. Pokud někdo propaguje mé stránky v autosurfu bez mého vědomí dá se s tím kromě napsat adminovy dělat ještě něco jiného? Už podruhé někdo propaguje stránku kterou nemám hotovou v autosurfu. Asi nemá svůj web nebo nevím. Nemyslím třeba blokaci z toho autosurfu, ale jen tak pro zajímavost, je to asi nepostihnutelné co? Nebo není na to nějaký zákon? Nebudu s tím kromě napsání adminovy ať odstraní stránky nic dělat, jenom mi to zajímá.

Předmět Autor Datum
Zákon? Že by ses jako soudila? No to bych chtěl vidět. Aby někdo dával odkaz na tvoji stránku, to z…
host 13.09.2011 21:18
host
Promiň, ale psala jsem že s tím nic dělat nebudu:-). Jenom mi to zajímá. Mě se zdá autosurf jako zaj…
Žofinka pindulka 13.09.2011 21:23
Žofinka pindulka
trestní oznámení pro poškození věci. To bys asi musela prokázat, jak tě poškodili. Myslím, že si to…
host 13.09.2011 21:50
host
len propaguje,alebo aj nejako zneužíva ? pokial len umiestni odkaz na Tvoju stránku na stránke svoje…
audax 13.09.2011 21:21
audax
Já bych klidně tam ty stránky nechala, aspoň je někdo uvidí :-) až budou hotové, ale bojím se, proto…
Žofinka pindulka 13.09.2011 21:40
Žofinka pindulka
Ok, tak díky za odpovědi a jak je to s těma vyhledávačema? Třeba chtěli podat oznámení za to že je p… poslední
Žofinka pindulka 13.09.2011 21:52
Žofinka pindulka

Zákon? Že by ses jako soudila? No to bych chtěl vidět.

Aby někdo dával odkaz na tvoji stránku, to zakázat nemůžeš. A když stránku nemáš hotovou, tak ji nedávej na web (nebo alespoň ne veřejně), když ti to pak vadí. Co jiného k tomu říct...?

Promiň, ale psala jsem že s tím nic dělat nebudu:-). Jenom mi to zajímá. Mě se zdá autosurf jako zajímaví nápad, když teda zrovna nepropaguje moje stránky. Jenom mi zajímal názor, četla jsem na webu že někdo vložil do autosurfu něčí stránky a ten na ten autosurf podává trestní oznámení pro poškození věci. Tak mi jenom zajímalo jestli je to možné. Podívám se potom článku a dám sem odkaz. Ale není to tak že bych to chtěla podat, jenom mi to zajímá.

trestní oznámení pro poškození věci.

To bys asi musela prokázat, jak tě poškodili. Myslím, že si to představuješ jak Hurvínek válku, soud by se mohl táhnout několik let (s nejistým výsledkem) a prodělala bys víc než ten, koho bys žalovala.

Nějaké spekulování "co by - kdyby" nemá cenu řešit, je to případ od případu různé.

len propaguje,alebo aj nejako zneužíva ? pokial len umiestni odkaz na Tvoju stránku na stránke svojej,v podstate neporušuje nič,pokial to zneužíva na spamovanie iných,prípadne to deklaruje ako svoju stránku alebo niekoho mylne informuje,zavádza iných a podobne,to už je postihnutelné a napadnutelné aj právne.....

Já bych klidně tam ty stránky nechala, aspoň je někdo uvidí :-) až budou hotové, ale bojím se, protože sem slyšela že pokud propaguješ stránky v autosurfu dostaneš BAN od vyhledávačů. Je to pravda? Přestane mi třeba seznam a google zobrazovat ve výsledcích vyhledávání?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru