Avatar uživatele
Best_holčina

Jak se chovají většinou kluci před holkou, která se jim líbí??

Zajímavá 0 před 2233 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Takových typů chování je několik – podle charakteru daného kluka.
Raubíři – většinou holku, která se jim líbí, otravují, provokují a trápí (a ona se – zcela mylně – v duchu ptá, co jim udělala).
Stydliví romantici – naopak by jí ani za nic neublížili, ale dělají jinou pro ni nepříjemnou věc: mohou na ní nechat oči. Když pohled opětuje, plaše uhnou očima. Záleží pak na míře stydlivosti, jestli se rozhoupou k něčemu dalšímu (milostným psaníčkům, výjimečně k osobnímu rozhovoru apod.)
Introverti – na nich to nepoznáte prakticky vůbec, snaží se city skrývat, jak se dá. Opět záleží na míře introverze, jestli se rozhodnou svést vnitřní boj a jít „do akce“.
Pak jsou tací, kteří jí to řeknou na rovinu. Máte výhodu, že kluci jednání na rovinu mají rádi, a když už se rozhodnou „naznačovat“, pak to naznačování je obvykle nad slunce jasné. Na rozdíl od toho ženského – tolikrát už jsem slyšel ženské naříkání typu: „Copak je, hergot, úplně blbej, nepozná, že se mi líbí?“ – Ne, nepoznáme. My jsme na nějaké to vaše naznačování úplně tupí, nám se to prostě musí říct, případně napsat.
No a pak jsou řady dalších atypických chování, protože co člověk, to individuum. Vyjmenoval jsem jen ty nejčastější a možná ani ne všechny.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Na to neexistuje žádná definice ani pravidlo.

Quentos uvádí řadu příkladů takového chování,
ale to chování samo o sobě ještě nemusí signalizovat,
že se tomu chlapci dívka líbí.
(Všechny uvedené příklady mohou jinou příčinu.)

Pokud se chce dívka dozvědět, jestli se někomu
líbí, musí se ho zeptat přímo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

To se stejně tak můžeš zeptat, jak dobře hrají kluci fotbal. Někteří výborně, jiní dobře, další ucházejícně a existují i tací, kteří jsou schopní o míč zakopnout a zlomit si nohu. :D :D :D

Chci tím říci, že jednak záleží na jejich nátuře (jak píší ivzez a quentos), za druhé se i tohle s věkem vyvíjí. Např. já byl coby kulčina stydlín, jako výrostek (když se mi hormony vrazily do kebule) oprskloun a teprve po vojně jsem si jakž takž začal v tomto směru dělat jasno.
Takže – jestli máš pocit, že mu nejsi lhostejná, zkus mu trochu „pomoci“, vyjít vstříc. Ale moc to nepřeháněj, svůj „díl práce“ si musí odvést sám. Když ne, jeho mínus, na světě jsou i jiní, to mi věř! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
GM

Často jako pitomci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

podle zkušeností, ti nezkušení většinou zmateně

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek