Avatar uživatele
Cascada

Jak se dá editovat políčko pro uživatelské jméno a heslo?

Když se do toho políčka uživatelské jméno klikne vyskočí nabídka již použitých jmen. Dá se to nějak editovat, někde jsem to viděl, je to dávno, nepamatuji si již, myslím že nějaká kombinace kláves to přepíše, ale nemohu na to přijít. Nalézá se např. na https://www.fi­o.cz/e-broker/e-broker.cgi ale jde celkem obecně o tyto data co si prohlížeč zapamatoval a uložil je. Někde mám třeba překlep a pořád mi to nabízí, chci to opravit a nevím jak. Jiné chci třeba vymazat.

Zajímavá 0 před 2138 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Kdybychom věděli, kde se ono políčko nalézá, možná bychom mohli odpovědět. Takto hloupě položená otázka nemá smysl!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Hele, to máš u každého prohlížeče jiné, navíc jsou tato data (měla by být, nevím to jistě u všech) šifrována, takže jako jednodušší možnost vidím výmaz všech a poté větší důslednost při volbě/potvrzování zapamatovávání přihlašovacích ú­dajů.

Osobně upřednostňuji ruční vkládání s volbou NEPAMATOVAT NIKDY NIC, ale to už je čistě tvá osobní volba/riziko. Chápu, že někdy je to při desítkách/stovkách loginů komplikované, takže to chce systém (který použiješ na weby s ne moc důležitým obsahem – typicky některá fóra aj.) Důležité loginy (banka atd.) by měly být BEZ systému co nenáhodnější, zde rozhodně žádný systém nedoporučuji!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Závisí to od nastavenia podmienok na editáciu. Kde to programátor „odfláka“ zámerne, alebo z iných dôvodov je editácia možná, kde ale pracuje so zabezpečením, tak, tam, kde nechce, aby do toho niekto sahal, podmienku prístupnosti zablokuje.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek