Avatar uživatele
jirkajirka

Jak se dá zhubnout nebo aspoň nepřibírat při konzumování Emco Mysli na zdraví Muslí

Doplňuji:
Dík za odpovědi. Já myslel,že tloustnu ze vduchu a vody.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Andělé před 4054 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lucijej

Koukni na tohle video:

Zdroj: http://www.stre­am.cz/peklona­taliri/791631-peklo-na-taliri-musli

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Po jídle se „obvykle“ nehubne:-)) Müsli je plnohodnotné jídlo plné sacharidů – pěkná porce se dá klidně brát jako moučník. Jen s tím rozdílem, že má zdravější složení, obsahuje vlákninu, méně tuku, více vitamínů a minerálů – ale obsah kalorií je stejný jako třeba v dortu nebo v koláči, ne-li vyšší. Lépe se ale tráví a déle vydrží pocit sytosti. Je to prostě zdravé mlsání – náhrada klasické tučné sladkosti. Cpát se ale od rána do večera müsli také nejde, výživné je až až.
Spíš než kupované, namíchané a předražené pochoutky (které často obsahují až moc tuku a cukru) ti doporučuji koupit si čisté klasické vločky (nejlépe namíchat ovesné, ječné a žitné), nasucho je opražit, přidat med, sušené švestky nebo višně, ořechy a lžíci sušené syrovátky. Necháš vychladnout a müsli dáš do dobře uzavíratelné nádoby, aby nenavlhlo. Lžíci této směsi dáš do bílého jogurtu, necháš chvíli nabobtnat a pak si pochutnej. Doporučuji ti nepřidávat si a počkat tak deset minut – navodí se pocit sytosti a ty si nedáš zbytečný nášup.
(Dobré je také nastrouhat do müsli k přímé konzumaci syrové jablko a zalít podmáslím.)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Hlavně toho nesníst půl kila denně,tyhle energetické tyčinky jsou jen berličkou,o kterou se opřeš,když potřebuješ něco sníst,a po ruce není nic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Andělé

Vypijte před jídlem alespoň sklenici vody,zaplní žaludek a sníte toho o dost méně. Já jsem odjakživa na sladké,ale s váhou problém zatím nemám. Nedokážu se ho zříci a tak ho kompenzuju pohybem. Hodně toho nachodím. Pokud si zvyknete přinejmenším alespoň na procházky-nejlépe svižnější,váha nahoru nepůjde.
Tloustne ten,kdo přijímá více energie než ji vydá. Chce to hodně,hodně pohybu. Zkuste denně třeba navečer si dát svižnou procházku,ale ne jen okolo baráku:-D
Věřte,že mě se okolí diví,co dokážu sníst. Pravidelným pohybem si udržuju váhu. Chodím celou sezonu po tůrách s batohem plným jídla,s mojí oblíbenou kávičkou á k ní samozřejmě sladké…:-D
Na tůry si beru i hroznový cukr na energii,chtěla jsem jím i nahradit sladké,ale to se mi nepovedlo,ale na energii je to dobré.:))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
badisko

no spis by se melo vedet co to Musli je a jak ho vybirat …koukej tady..http://www­.stream.cz/pe­klonataliri/791631-peklo-na-taliri-musli me osobne to moc nejede ..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek