Avatar uživatele
Kelt

Jak se díváte na tento pracovní problém?

Nevím, zda je to ještě dnes, ale na pracovištích bývaly kuřárny. Kuřáci si šli vykouřit cigaretu. Já, jako nekuřák, který ale pracoval společně s kuřáky, jsem v době, kdy oni kouřili, četl. Mistrovi a jiným to vadilo a marně jsem jim říkal, že odpočívám, stejně jako kuřáci, kteří kouří. Dnes se kouření omezuje, přesto kuřárny existují a lidé si tam mohou jít zakouřit, pokud chtějí. Pokud si ale budu v té době já číst, nebo dělat něco podobného, co nesouvisí s pracovní činností, bude mi to někdo vytýkat. Je to spravedlivé? Je to stejné posouzení ze strany zaměstnavatele? Dříve i nyní? Děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3389 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

To není pracovní problém, to je problém zaměstnavatele, který toleruje kouření na pracovišti. Pokud se děje to, jak popisuješ, stěžuj si u vedoucích , ale pochybuji, že ti dají za pravdu, zvláště když kouří i oni. I když jsi nekuřák, pobývej s nimi v době, když oni kouří.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
SteimlX

Hmm už jako kuřákovi mi přišlo vždycky nespravedlivé, že by kuřák mohl třikrát, čtyřikrát jít kouřit a nekuřák bouchat normy jak blázen, ale dnes, když už nekouřím, chodím občas do venkovní kuřářny s kolegy a dám si třeba sušenku a kávičku a nikdo mi nic nevyčítá. Ale určitě to závisí na nadřízeném.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Lehce zdopovaný zaměstnanec jede na legálních drogách pak jak stroj.
Doplňuji:
„jsem organický robot“

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek