Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Audio brum v Subwooferu

Dobrý den. Mám takový problém, vytvořil jsem si v pokoji stereo které bylo půpvodně v autě a když zapojím konektor do PC tak v Subwoferu de slyšet přímo nehorázný brum nevíte jak to spravit?? Nepomohly by stínované kabely ??

Předmět Autor Datum
Co máš, z čeho to napájíš, jak to máš propojené (linkový vstup, mikrofonní vstup) je asi tajné. Stín…
jirka44 01.04.2010 12:50
jirka44
No, stínování kabelům celkem určitě nepomůže (stínování je pojem spíše z malířství, než z elektronik…
Pytlík 01.04.2010 12:52
Pytlík
No tak teď jsem se doslechl že zesilovač je z domácího kina 5.1 a má jen klasickou dvojitou vidlici…
Strike005 01.04.2010 13:12
Strike005
Proboha, to mají doma TRAFOSTANICI? Ta bývá ve zvláštní stavbě, maximálně pak na sloupu, ale doma?
Pytlík 01.04.2010 14:32
Pytlík
Skusil bych snížit vstupní odpro zesilovače připojením 2x cca 100 ohmů k výstupu z pc (mezi kanál a…
MM_tank 01.04.2010 16:02
MM_tank
Mam domaci kino 5.1 a dela mi to stejny zvuk - misto BASS to zni jak by Shrek prdel do obriho reprak… poslední
Zich 01.04.2010 17:18
Zich

No, stínování kabelům celkem určitě nepomůže (stínování je pojem spíše z malířství, než z elektroniky) a stínění signálových kabelů je samozřejmostí.
Nicméně, hádal bych spíše na chybu tzv. dvojí zemí. Čím máš to původně v autě stereo napájeno? Domýšlím se, že nějakým dodatečným zdrojem, který má třívodičovou napájecí šňůru (tedy je jedním pólem přímo spojen s ochranným vodičem) a vidlice toho napájení je zapojena do jiné zásuvky, než PC. Zkus zapojit PC a vůbec všechno, co máš připojeno na PC (t.j. monitor, napájení původně v autě sterea a všechno ostatní) do jediné prodlužovačky. Situace by se měla zlepšit.

No tak teď jsem se doslechl že zesilovač je z domácího kina 5.1 a má jen klasickou dvojitou vidlici třetí vidlička tam není jinak trafostanice je originální takže by mělo být všechno stejný jenom repro je s auta jinak zapojeno to mám zvlášt

Skusil bych snížit vstupní odpro zesilovače připojením 2x cca 100 ohmů k výstupu z pc (mezi kanál a zem). Možná i připojit mezi pc a zesilovač oddělovací kondenzátory pokud je náhodou autozesilovač nemá.

Mam domaci kino 5.1 a dela mi to stejny zvuk - misto BASS to zni jak by Shrek prdel do obriho repraku ze? Napriklad na "Mistr Bean na prazdninach" se absolutne neda divat, to je samy prd prd... snad to brzy vyresim. (\driv to nedelalo)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru