Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Audio u TV karty

zdravim, mam TV kartu leadtek DTV1800 H. je to hybrid analog/digital.
Nejde mi zvuk, pripojene mam asi vsechny kabliky, dulezity akorat Koax. kabel a este kabel ktery sem mel pripojit na line-in konektor, mam zvuk. kartu 5,1 tak sem to strcil do modryho konektoru. potom sem mel este uvnitr PC propojit kabel s tremi draty mezi TV kartou a zvuk kartou. jenze kam to pripojit ze :D tak sem poskousel vsechno a porad misto zvuku nic jen sum. V ovladani hlasitosti mam vse povolene a v nastaveni programu TV karty mam "sound card type" - auto, "audio vystup" - vstup vnejsiho ..? :) nevim co mi este chybi. jestli mate nekdo stejnou TV kartu mam software WinFast PVR2. doufam ze mi nekdo poradi i kdyz nevim jak :)

Předmět Autor Datum
Kabel má být : Ze TV_out do zvukovky_in . Jinak nejlepsi bude dat vsechno na maximum u nastavni zvuk…
AZOR 20.10.2007 10:52
AZOR
Tak bud modra dira, nebo interni vstup (je zbytecne to zapojovat vsecko a interni vstup asi stejne w…
mif 20.10.2007 11:13
mif
Já mám kartu DTV2000H a měl jsem podobnej problém - všechno propojený, ale zvuk nikde. Zjistil jsem,…
Prasak 20.10.2007 12:19
Prasak
a ktery ovladac se ti osvedcil?
Wolve 20.10.2007 12:28
Wolve
Našel jsem link na stránkách BGSLevi, pak jsem ovladače přinstaloval manuálně, každou součást ve spr…
Prasak 20.10.2007 13:42
Prasak
ozkousim to vsechnno dik
Wolve 20.10.2007 12:25
Wolve
Winfastí karty (včetně DTV1800 H) mají na sobě černej konektor pro vnitřní propojení zvuku a krátkej… poslední
mia 20.10.2007 16:47
mia

Kabel má být : Ze TV_out do zvukovky_in . Jinak nejlepsi bude dat vsechno na maximum u nastavni zvuku (pozor: zlumit=vypnout, a jeste pres moznosti a vyber naprosto vsechny posunovatka, nektere nejsou defalutne zobrazeny) vsechno na maxim a pak jen prehazuj konektory dokud neco neuslysis :o)

Tak bud modra dira, nebo interni vstup (je zbytecne to zapojovat vsecko a interni vstup asi stejne windowsy neobsefuji). V nastaveni zvuku povol ten vstup (dvojklik na reprak ve trayi - moznosti - vlastnosti - prehravani - rear blue in - zatrhnout).

Winfastí karty (včetně DTV1800 H) mají na sobě černej konektor pro vnitřní propojení zvuku a krátkej kablík k napojení na vstup na základní desce nebo zvukové kartě. Ten konektor je vzadu na PCB, uvnitř počítače. Já mám propojený tenhle výstup do vstupu CD-IN na základovce a v nastavení Winfast PVR mám zvolený vstup CD jak pro řízení zvuku tak pro nahrávání. Ten kabel, kterej máš připojit na Line-IN konektor, je pravděpodobně ta černá bakule s pětima drátama ven (S-Video, červený CINCH, žlutý CINCH, bílý CINCH a 3,5mm JACK), ale to je kabel pro vstup nahrávání z vnějšího zdroje (eg. kamery nebo videa), to ti ve výstupu zvuku nepomůže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru