Avatar uživatele
edel,

Jak se naučit sama anglicky a Německy ? Chci jít na střední školu hotelovou a je to velký problém , prosím poradte.

Zajímavá 0 před 4092 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

A tvůj současný level?
Jestli nejsi úplně začátečník, tak doporučuji filmy v originále s titulky v originále. Tj. anglický film s anglickými titulky, resp. německý film s německými titulky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Beer4Real

přesně tak sleduj filmy jen v originále, já sem se tak naučil dobře rozumět mluvené řeči a taky si zapamatuješ veškeré základní fráze.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Orange

No jestli se budeš „učit“ filmy, tak se naučíš velké kulový.. Na internetu je spousta návodů, jakým stylem se rychle naučit jazyk.. http://www.pro­magazin.cz/jak-se-super-rychle-naucit-cizi-jazyk http://www.pro­magazin.cz/jak-se-naucit-anglicky-nebo-jiny-jazyk-pomoci-navyku Takže buď se do toho pořádně opřeš a do roka budeš umět hodně slušně (asi tak, jako tě naučí základka + střední) a nebo můžeš koukat na filmy a neumět skoro nic.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
kaktus456

Za mě můžu doporučit jazykové kurzy PARAKALO, chodil jsem tam na individuální kurz němčiny před tím, než jsem začal pracovat v Rakousku. Neříkám, že jsem se naučil německy kdo ví jak skvěle, ale do startu to bylo super. Uměl jsem se domluvit a pochopil jsem základy jazyka, pak už to bylo jen na mě…http://www­.parakalo.cz/in­dividualni-jazykove-kurzy-nemciny/

před 3506 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek