Avatar uživatele
Onasyska

Jak se rozejít s klukem s kterým bydlím ?

sice ho pořád miluju ale on se ke mně nechová tak jak by měl! Např: Jeho rodiče nás pozvali na pivo on mi to neřekl šel sám a jak jeho rodiče dojeli domu tak on se sebral a jel někam do herny si sednou s kamarady a mně nic neřekl. a Když sem mu zavolala kde je a proč mi neřekne že někam jde( měla sem o něj strach) tak mně seřval jak malího psa a položil mi telefon! A to je jen jedna z mála situací kerý mi dělá !! Poraďte púrosím …

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4257 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

1. krok – přestat spolu bydlet.
Doplňuji:
To, že si dnes mladí mohou od 18 pronajmout byt (či rodiče i pro mladší, nebo jim jej rovnou koupí), ještě neznamená, že jsou zároveň dostatečně zralí pro samostatný zodpovědný a soběstačný život se vším, co to obnáší, včetně partnerského soužití).
Obvykle lidé zvažují, než se rozhodnou pro společné soužití, a ani tzv. bydlení na zkoušku, nemůže být omluvou.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

On bydlí u tebe, nebo ty u něj?
Pokud on u tebe, tak ho vypakuj, a pokud ty u něj, tak se začni balit, protože tohle je vztah na nic, ukonči to co nejdřív, ten člověk si tě neváží, a ani jeho rodina, jinak by mu vysvětlili, jak se má chovat, pokud to sám neví, no k čemu ti je? Stane se z tebe leda tak čekanka domácí a to myslím, nemáš zapotřebí, já bych mu dala herny, to jo, je vidět čemu a komu dává přednost, to není chlap, je to něco rodu mužského, ale chlap ne, a co on tě má co seřvávat? Snad ještě máš nějakou hrdost,ne?Jdi od něj, dokud nejsi v tom, to by teda asi nebyl vůbec dobrý otec, žádný asi, ale určitě ne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Dobré ráno. Jestli je to tak jak píšeš,poslechni už zmíněné rady. Protože po lži (rodiče),herně (telefon),obvykle následuje fyzické násilí. Je byt Tvůj,vystěhuj mu věci za dveře a vyměň zámek ve dveřích.Při sebemenším problému volej policii. Není,sbal se a uteč dokud máš čas. Neomlouvej ho,nelituj,ap­.,odejdi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kohut57

Hospoda, herna ! Moc kulturní prostředí to není. Tady, být tebou, bych vztah nebudovala, jestli jsi slušné děvče, uteč jak nejrychleji to jde.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Asi z Tebe skutečná Onasyska nebude. Je-li byt Tvůj, sbal mu věci a postav je za dveře. Pokud je jeho, zavolej rodičům nebo sourozencům, sbal se a vrať se domů léčit ze své nedobré zkušenosti.
Takové sobecké chování se bude jedině stupňovat. Partner si Tě neváží a žít ve vztahu, kde to už teď funguje tak bídným způsobem se nedá. Dovedeš si představit, co by ve Vašem vztahu prožívaly děti?
Bude to bolet utnout vztah, pokud partnera máš pořád ráda, ale přebolí to a budeš v pořádku. Takhle můžeš čekat jenom horší a stále horší zkušenosti a dny. Nemáš na co čekat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

On se takhle chová a ty ho pořád miluješ????
Co tě vede k tomu, že ho i přes to miluješ?
Uvědom si, že to nebude lepší. Na 99 % se takovéto jednání zhoršuje a je častější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek