Avatar uživatele
TereezZ

Jak se rozhodnout-tablet vs.notebook?Do­kumenty píšu jen párkrát do měsíce,jinak prohlížím web apod.Tab.a prez. netvořím.

Zajímavá 0 před 4127 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Orange

Notebook. Tablet jsem měl 2 měsíce a nevyhovoval ani na prohlížení webu. Když si budeš třeba chtít pustit film někde na cestách, tak ntb hodíš na klín a hotovo. Držet 700g tablet není nejpohodlnější. Navíc pokud míváš otevřených více stránek, tak ani na tohle se tablet moc nehodí.

Už vůbec bych se vyhnul levným tabletům, protože ty se nedají doporučit absolutně na nic.

Při výběru ntb se dívej hlavně na hmotnost a výdrž.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jde o to, že pokud hodně cestuješ, je lepší tablet. Pokud by sis chtěla na nějaké stránce psát s přáteli, nemáš klávesnici – pouze dotykovou. Já bych si vzala tablet, protože notebook mám :) A nebo zvaž netbook – ten je menší :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

poměr cena/výkon má lepší většinou notebook, nicméně tablet můžeš koupit už od 2000Kč, rozhodně neni na škodu dojít do obchodu (například k applu) a vyzkoušet si obojí

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Razza

Ono je jak co a za kolik. Když tablet, tak 10", aby displej za něco stál, tj. byl pohodlný na čtení a tak. Výhodou je především nízká hmotnost a jednoduchý ovládání. Jenže takovej tablet přijde tak na 3,5litu a to je to nejlevnější co se dá podle mě sehnat. 7" jsou jen hračky k TV jak říká taťka. Jenže za 3,5litru už se dá sehnat 10" mininotebook (1GB RAM a 8GB SSD), který mi přijde přece jen jako lepší volba.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek