Avatar uživatele
sesednizkola

Jak se stát členem ODS?

Jak se stát modrým ptákem? Na stránkách jsem pečlivě vyplnil přihlášku a bylo mi sděleno, že mě bude kontaktovat manažer pro domluvení podpisu smlouvy. Dále, že jednou měsíčně koná se schůze a na té bude rozhodnuto, zda se stanu členem ODS, nebo ne. Zajímají mě vaše názory z praxe, co přesně znamená ta schůze? Budu muset připravit si řeč na téma čím bych mohl být straně užitečný, nebo se jedná jen o formalitu? Co by mohlo rozhodnout v můj neprospěch a nevzetí mezi členy strany? Člen žádné jiné strany ani hnutí nejsem a nikdy v minulosti jsem nebyl.

Dále se chci zeptat, jak členství ve straně ovlivní můj další život, zda byste si členství ve straně psali například do životopisu (např. vyučený zedník, do strany vstoupil v roce… atd.).

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? klumprt před 2393 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Nasedni na kolo a rychle ujížděj.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Na tohle bych se vyprd, ještě ti někdo na ulici zmaluje držťku. A stejně, oni teď skrze nějakou koalici budou občany min. 4roky nasírat, ti pak tak či tak zvolej česany a budeš všude pro ostudu, ale nechci ovlivňovat, rozhodně né ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Řeč si připravovat nemusíš. Připrav si peněženku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Jedna vlaštovka (Fiala) jaro nedělá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
independent

Jeden kolega z práce chtěl vstoupi do SPD a to co popisoval jako kdybys od něj opsal, nakonec se na ně urazil a asi je ani nevolil, Všichni jsou stejní

před 2393 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek