Úplně jednoduše – po vyndání z mrazáku je nech trochu rozmrazit a dobře je propláchni a nech okapat – připrav si do mísy hladkou mouku se solí a pepřem a obal je v ní – vkládají se do silně rozpáleného oleje – nejlépe do friťáku ,aby se rychle a stejnoměrně usmažily- ach to bude dobrota – pak si je pokapete citronem mňam
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, hanny 2, Damiana
před 4142 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nijak. Osolit, usmažit, pozřít. Prostě se upravují jako jakákoliv jiná ryba „po mlynářsku“, jen s tím rozdílem, že nedávám kmín a nejedná se o rybu, ale rybičky!
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, anonym, anonym
před 4141 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |