Avatar uživatele
Tw!st

Jak se užívají kapky Pamycon?

Dobrý den, ráno jsem byl u doktorky s tím, že mě šíleně bolí v krku, vyšetřila mi zánět dutin a napsala „kloktadlo“. V lékárně mi dali kapky s tím, že to jsou kapky do nosu (myslel jsem že to má víc použití), a že když si přečtu leták, tak pochopím, jak se to užívá jako kloktadlo. V letáku není napsané ani slovo o tom, jak se to užívá jako kloktadlo pouze na gázu a dá se to na poraněné místo. Nevíte, jak se to užívá jako kloktadlo? Nebo mi doktorka napsala špatné kapky anebo mi lékárnice dala špatný lék? (Doktorce nyní zavolat nemůžu, ordinuje pouze ráno.)
Na krabičce je napsáno 2 kapky 4× denně, ale pochybuju, že by mi dala kapky do nosu, když jsem jí říkal, že rýmu vůbec nemám, že jenom ten krk. Nebo že když si nakapu do nosu, tak mi to zabere na krk? Fakt tomu nerozumím…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2993 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Kloktadlo jsi si měl koupit. To na předpis není a pojišťovna nehradí.
Pamycon je antibiotikum a patří v tvém případě do nosu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kapka

Já bych řekla, ze Vám to napsala do nosu, když máte zánět dutin. V lékárně Vám nenapsali na krabicku kolikrát kolik kapek denně? Uchovavat v chladu a používat max. týden.
Jako neslysla jsem o tom, ze by se to kloktalo…

Co znamená vysetrila mi zánět dutin? Byl jste na rentgenu? Ryma muze byt v těch dutinách. Nejsem doktor, ale mam deti (Pamykon se predepisuje často) a zánět dutin jsem mela.
V každém případě jsou to kapky do nosu.

Upravil/a: kapka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek