Avatar uživatele
Fienir

Jak se vrátit do života? Zpět mezi lidi?

Soustředil jsem se na školu a svoje vlastní potřeby, ale není to cesta pro mě. Ač jsem asi introvert, tak mi lidé chybí. Jak se vrátit zpět do civilizace a znovu se setkat a komunikovat s lidmi? Po těch letech jsem už něco zapomněl tak mi to dá zabrat, ale už jsem se rozhodl, že chci jít touto cestou? Mám to zkusit přes nějaké kroužky? Existují vůbec kroužky pro dospělé? Potřebuji trochu poradit, ono se to nezdá, ale po těch letech se to člověk odnaučí ani neví jak. :D :( Děkuji moc za odpovědi, každá odpověď je pro mne cenná.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2170 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Roman71

Podle toho, co tě zajímá. Určitě se ve tvém okolí najde někdo s podobnými zájmy. Chce to hledat a nepropadat pasivitě, tím hůř uzavírat se do sebe, to by nebylo úplně ideální řešení. Je fakt, že než špatný kamarád, raději žádný kamarád.
Proto to chce pečlivě vybírat o čem a s kým se bavit :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Neboj se, ostatní už něco zapoměli stejně jako ty. Tak schválně, zkus najít někoho, koho by zajímalo KDO jsi. To by mohla být cesta. Můsíš si ovšem dávat velkýho majzla a při hledání si neplést s lidmi, který zajímá KÝM jsi! Takovej JEJICH přístup by tě totiž v případě, kdy nejseš arogantní, pyšný člověk, prahnoucí po konzumu a uznání, doslova MRŠTIL zase zpátky do samoty, tak bacha! ;/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Shoehardt

Záleží na tom, co tě baví. Různé zájmové kroužky pro nadšence určitě jsou. Turistika, šachy…prostě cokoliv. A tam už určitě potkáš někoho, kdo ti bude blízký.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jan Kunčar

Já bych to zkusil prostřednictvím pejska, stačí nějaké menší rasa. Pokud s ním budeš chodit poctivě několikrát denně ven, seznámíš se s početnou komunitou pejskařů a mezi nimi si pravděpodobně najdeš i dobré známé nebo i přátele.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
orestez

Hópni na škopek na pokec a dej si bahno.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek