Avatar uživatele
NeedHelp:(

Jak se vyrábí metamfetamin? Kolik času a peněz to stojí?

Dobrý den.
Celkem dost mě zajímá, jak se vyrábí metanfetamin. Možná jsem divnej, ale chemii mám rád a rád bych se dozvěděl, jaké vzorce se musejí použít. Ted kolik peněz se může dát do 15 nebo 20 gramů a kolik času. Nechci nic vařit ale všechno tohle jsem okoukal z BB (Breaking Bad). Máte zde někdo ponětí? Děkuji za případné odpovědi.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? sesednizkola před 2611 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Kolik času? V prvním odstavci jeden rok až pět let. A to prosím bez ohledu na vyrobené množství!

Pro laika bude asi problém sehnat prekursory (výchozí léky), což je v ČR značně složité a další problém bude s distribucí. Poněvadž v celém řetězci je prakticky všechno, kromě nákupu pro vlastní potřebu a konzumace trestným činem.
Návod ti pochopitelně neřeknu, poněvadž tím bych sám spáchal trestný čin. Čili to ani nikomu jinému nedoporučuju.

Upravil/a: klumprt

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
nyjono

Ha ha ha

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
456jkl@post.

Jen neco malo k teto problematice:

V tomto ceskem state je „nespravna“ informace, ze byvaly prezident Havel „obelstil“ vsechny a umoznil uzivani drog. Vseobecne se vi, ze k vlastni potrebe je uzivani a drzeni jakoby povoleno. Jakym zpusobem uzivatel ziska takovou drogu? Vyrobi, vypestuje = dopusti se trestneho cinu (v jakemkoli mnozstvi). Koupi, „dostane“, najde a uzije = dopusti se trestneho cinu. Jakeho? Pri nakupu se stane spolupachatelem prodavajiciho, kupujici jednoduse napomohl prodejci prodat. Dostane, to je stejne jako pri nakoupeni. Obdarovany napomohl darci darovat. Nalezce se dopusti trestneho cinu zatajeni nalezu. Zde je vsak jakasi nutnost aby nalezena vec mela vetsi hodnotu nez 5 tisic. Nalezce, ale nema pravomoc urcit hodnotu nalezene veci. Proto i napr. nalezeni (nebo vymluva, ze nalezl(a)) „gramu travy, sklenenky naplnenou travou a pod.“ a neodevzdani na „statem urcena“ mista je trestnym cinem, nebo minimalne umoznuje policii CR aby takovou vec „nechala“ ocenit znalcem. Coz vlastne umoznuje evidovat nalezce v policejnich databazich a pravdepodobne i pozadovat po nalezci zaplaceni vynalozenych nakladu na zpracovani znaleckeho posudku na stanoveni ceny nalezene veci. Na a pokud nekdo nalezne takovou vec casteji a neodevzda ji a secte se hodnota nalezenych veci a hodnota bude 5 tisic a vice tak se jedna o trestny cin.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Zeptat se na nejbližší policejní stanici

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek