Avatar uživatele
anonym

Jak se zachovat k holce mého kamaráda

Kamarád má novou přítelkyni. Je v pohodě. Sympatická, hezká a docela i chytrá. Představil mi jí a ona mu pak řekla, že jsem v pohodě atd…O víkendu v opilosti mi řekla, že má strach, že se s kámošem rozejde, protože kdo by chtěl holku, kterou málem znásilnili. Začla mi to líčit a já si pak uvědomil, proč zrovna mně. Pak zase začla, že by mně nechtěla ztratit, protože kdo by chtěl kamarádit s holkou, kterou málem… Pokusil jsem se jí to vysvětlit a utěšoval ji. Pochopila.
Podle toho co říkala bych řekl, že nemá žádnou sebedůvěru, hrdost a že má strach, pochopitelně. Dneska kamarádovi řekla, že se stydí za to co předvedla o víkendu…
Mám ji vysvětlit co a jak a říct jí, že se nemusí za nic stydět, že je lepší to ze sebe dostat než to dusit v sobě a nebo to už vůbec nerozebírat? Dneska mi řekla, že pozítří půjdeme za jejím přítelem (kamarádem) spolu pěšky, asi 5 km. Myslím, že to chce probrat…
Nevím jestli mám o tom začít nebo nechat ji a jen reagovat.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4636 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aloevera5

Rozhodně o tom nezačínat a nechat jí, pokud bude sama chtít, jí vymluvit, aby ti řekla, co všechno má na srdci. Pokud bude chtít odpověď a tvoje reakce, bude ti klást otázky.

My ženy se často potřebujeme „vykecat“ a nepotřebujeme chytré rady. Stačí nám, když nás vy muži posloucháte.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Hlada

Nezačínat, neradit, nemluvit, nerozebírat, nereagovat, odpovídat stručně jen na přímo kladené otázky. Budete nejlepší přítel, s kterým je úžasné popovídání.
Doplňuji:
Holčina je nejspíš začínající dramatická umělkyně s oblibou literatury konce devatenáctého století.

Upravil/a: Hlada

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
modriblesk

zapomen a nech to spát nic stoho už není pravda,prostě nepíchej do vosiho hnízda.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek