Avatar uživatele
......

Jak se zbavit bílých fleků na těle?

Dobrý den, chtěla jsem se optat. Mám na zádech a břiše bíle fleky, teď se mi uděl i jeden na obličeji a nevypadá to moc hezky. Na těle už je mám delší dobu, už jsem byla s tím na kožním a všechno co mi na to doktor předepsal, tak jsem to tím léčila, ale žádná změna k lepšímu. Proto se ptám, jestli to třeba nemůže být antikoncepcí, kterou užívám? Beru ji přibližně 3 roky a ty fleky tak nějak od té doby mám.

Zajímavá 0 před 4316 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Doporučuji znovu navštívit kožní. Pokud nepomáhá léčba, tak snad jedině zakrýt líčením.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bolak

  1. Nevidíme o co jde. Neposlalas obrázek. Bílej flek může bejt cokoliv.
  2. Dermatolog by ti měl hlavně říct, co že to je za věc a proč se ti to dělá, než ti začne vypisovat recept na nějaký patlání.
  3. Pokud ti to není schopnej říct, najdi si jinýho doktora, lepšího, třeba tady > www.znamylekar.cz
  4. A než se k němu dostaneš, můžeš to zkusit ještě třeba na specializovanejch lékařskejch poradnách, kde se pohybujou skuteční doktoři. Tady máme akorát Dr.Axla a ten ti kůži nevyčistí. Zkus to buď na www.ulekare.cz nebo na www.livedoctor.cz
  5. Poslední možnost je vyžádat si kožní biopsii, kde ti odeberou vzorek kůže asi 3mm do hloubky a pošlou ho na rozbor. Tam by se pak teoreticky mohlo něco ukázat, ale budeš si muset dupnout, nebo sehrát nějakou scénu, protože jinak tě na ni asi nepošlou. Teoreticky bys ještě mohla lhát, říct že tě ty fleky pálej a že nemůžeš pořádně spát, na to voni slyšej, ale to je jen takovej nápad.
  6. Pokud by ti tu biopsii odmítli udělat a nic jinýho už by nezbejvalo, tak si můžeš nechat odebrat vzorek ve specializovaný laboratoři jako samoplátce, ale bude tě to stát pár stovek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Není to vitiligo? http://nemoci­.vitalion.cz/vi­tiligo/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
......

Líčením se to nezakryje, to bych na to musela dát tunu make upu.

před 4316 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví