Avatar uživatele
Kajdamajda

Jak se zbavit nejrychleji akné?? (mastičky) a nebo jsou nějaké domácí zlepšováky? (třepa pára,nebo citrno,okurka,drož­dí

PS: jsou nějaké zlepšováky? nebo taháky? díky
A jaké jsou nejlepší a nejúčinější prostředky?
A jaký je nejlepší zakrývač make-up???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4103 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Zenska, reste pricinu a ne dusledek. Doporucim navstevu kozniho lekare a ten Vam na to neco predepise. Ja treba mam vyborne zkusenosti s gelem Akneroxid a k tomu jsem dostal takovou „vodicku“ Dalacin T. A akne je pryc.

A taky je dobry se kouknout na jidelnicek a celou
Doplňuji:
A celou zivotospravu.. sakra dneska mi to tu nejak blbne…

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=akn%C3%A9
Ideální ale je,když se odstraní příčina,čili léčba tedy návštěva dermatologa,než když se zakrývá důsledek,to pak ale vůbec nevypadá hezky,když máš na tváři masku z krycího makeupu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Putra

Já osobně používám (takřka na vše) arniku naloženou pár měsíců v nějakém hodně procentním alkoholu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Missulle

Koukni sem na recenzi produktu na akne http://www.blo­gerky.cz/clan­ky/351/recenze-ryor-gelova-maska-slupovaci nebo sem http://www.atrak­tivni.cz/clan­ky/krasa-moda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
with.love

určitě bych šla ke kožnímu, ale taky musíš o pleť pečovat- dobře se odličovat a čistit pleť, hydratovat,… to ti řekne i doktorka, ale právě ona ti doporučí co máš používat. mě se osvědčila Neutrogena. ohledně zlepšováků a makeupu- častěji měň polštář (nechci říct něco špatného, myslím to tak, že když máš mastnou pleť, tak to tem polštář hold zchytá nejvíc a když si na obličeji neco rozškrábeš tak se tito snadněji anítí), dávej si pozor na ruce- když jsi třeba v metru tak se snaž nedotýkat obličeje a pozor i na mobil. a ten Make-up- dobrý je korektor od Garnieru a taky pudr od Dermacolu- mají v sobě něco proti problematické pleti, tak vyhedávej něco podobného :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek