Avatar uživatele
JaNevimKdo

Jak se zbavit nekonečného dívného stavu (pravděpodobně) po marihuaně?

Zdravím, je mi 17 let a trávu jsem kouřil asi jen 3× v minulosti a vždy jsem z toho měl ne příliš příjemný stav. Říkal jsem si že je to kravina že hulit už nebudu, před dvěma dny jsem to ale přece jen ještě zkusil. Šli jsme na zábavu ještě s nějakými kamarádkami, už po cestě jsem si dal a začal jsem ten stav cítit. Opět jsem se vubec necitil ve své kůži a ke stavu štěstí to mělo daleko. Došli jsme na zábavu a já tam potkal staré spolužáky, se kterými jsem začal pít i alkohol. Poté jsem se dostal do skupiny lidí kouřících trávu, kde jsem většinu neznal, a byla mi nabídnuta další tráva, kterou jsem bohužel neodmítl, údajně nějaký nový vzorek nebo co, takže jsem už alkohol a trávu míchal. Nakonec před odchodem padlo ještě pár panáků a šel jsem domů. Dorazil jsem až nad ránem a hned jsem usnul. Musel jsem vstávat asi za 4 hodiny a jet do vedlejšího města něco vyřizovat, to bylo všechno v pohodě. Pak jsem přijel domů a na hodinu a půl usnul. Po probuzení jsem opět cítil mírné účinky marihuany (alespoň se domnívám že je to mírný stav z marihuany). Při pohybech se cítím divně, ale sucho v puse nebo červené oči nemám. Dnes v noci jsem skoro nespal. Jsem ve stresu a bojím se, že to už neskončí nikdy, trvá to už druhý den. Nechápu co se děje, stav z marihuany by měl trvat jen pár hodin ne?
Prosím nechápejte mě špatně, obyčejně nepiju ani nekouřím. Piju tak 3× do roka.
Můžete mi prosím někdo poradit? Začínám být zoufalý, nemůžu vůbec spát, mámě jsem řekl jen, že jsem pil, a už se 2 dny cítim divně.
Ještě doplňuji, že alkoholu i trávy jsem jsem měl asi nejvíc v mém životě (pár skel trávy a asi 6–7 panáků rumu), ale i tak pochybuji, že by trvalo tak dlouho vystřízlivět. Bojím se vzít prášky na spaní, protože se bojím, že by se to ještě tím zhoršilo.

Zajímavá 0 před 2796 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

To by mělo přejít, zkus si vzít vitamíny C,B a hořčík.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Teď už to budeš muset přetrpět. A příště si alkohol i trávu raději rozmysli. Dá se velice dobře bavit i bez toho.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mistr Karel

Hele já jsem nemíchal trávu s chlastem ale jen trávu jsem měl a účinky jsem měl 2 dny a týká to byl nějaký dobrý model musíš pít a hodně jíst, protože jsem hned chytil tropa

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek