Avatar uživatele
Wyruz

Jak se zbavit nevolnosti po cvičení?

Dobrý den.
Mám problém ohledně posilování,cvičení apod. Navštěvuji střední odbornou školu osob a majetku a zde se klade důraz na tělocvik. Ve středy míváme učitele,který nám dává kapky – klade velký důraz na maximální vyčerpání. Mám problém s tím že běháme třeba 30 minut v kuse,do toho cvičíme.. Pak zavelí,ať zastavíme běh a uděláme si rozcvičku,jenže vždy když začíná kroužení hlavou a já kroužím,děsné se mi dělá černo před očima,udělá se mi zle,chce se mi zvracet,mám křeče v žaludku a cítím se slabě. Čím to je? Nikdo ze třídy tohle nezažívá,i nes­portovci,co sedí u počítače. Jak se toho zbavit?

Zajímavá 0 před 3390 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Hawajka

nwm,jak chceš.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

príčin môže byť ix – od telesnej stavby až po začínajúcu cukrovku či inú poruchu metabolizmu …

treba navštíviť lekára a tam po konzultácii (popísaní príznakov) požiadať o uvoľnenie z telocviku, keď je telocvikár magor.

;-Q

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dejavu

Toto signalizuje problémy v krční páteři, navšiv co nejdříve ortopeda. Asi máš zablokovanou krční páteř. Mohl by ti rychle pomoci manipulací s hlavou, případně doporučí rehabilitace a dá ti potvrzení, že tento cvik nemáš dělat. Kroužení by mělo být pomalé, kruž jen pomalu polokruhy, kdy máš hlavu předkloněnou,ne­zakláněj ji dozadu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fitnesska

Já jsem měla podobné problémy (hlavně když jsem cvičila ráno) a začala jsem při velké fyzické zátěži hodně pít a to mi pomohlo. Vyzkoušejte to. Kdyžtak opravdu navštivte lékaře, raději nic nepodceňovat. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Slecna 007

Trošku mně děsí to KROUŽENÍ hlavou. Možná hloupé, ale jak kroužíte? Zakláníš hlavu tak, že se dotýkáš týlem zad? Kdysi jsme měli tělocvikáře, co s námi takhle kroužil hlavou a po letech jsem zjistila od rehabilitační sestry, že to je jedna z nejhorších věcí, co udělat krční páteři. Jinak třicetiminutový běh by neměl mladého člověka nějak rozhodit. Fakt je to na lékaře. Řekla bych obvoďákovi o žádanku na ortopedii a neurologii.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví