Avatar uživatele
Liliana8

Jak si nedělat hlavu z urážek na moje poprsí?

Jeden kámoš mýho kluka, kterýho jsem poznala nedávno se do mě začal navážet kvůli tomu, že mám dost malý prsa. Ze začátku jsme si docela pokecali vše, ale tímhle mě docela dostal. Mezi lidma si ze mě udělá z ničeho nic srandu: Hele ty s náma nepůjdeš, to bys musela mít minimálně trojky k..y!Jako srandu to moc neberu, ani se mu tenkrát nikdo nesmál…ale další a další příležitosti, kdy se vidíme je to to samé…myslela jsem, že ho to přejde, pokud zjistí že to nikomu vtipný nepřijde. Ale zase nedávno: ty kdybys měla trochu větší kozy tak seš fakt sexy holka…a řekl to tak hnusně a pak se otočil a zase odešel-a to jsme se předtim spolu bavili normálně a rozumněli jsme si! Na ten první incident jsem zapomněla a pak už jsme se normálně bavili a pak zas tohle. Upozorňuju, že tomu dotyčnému bude skoro 30! To se jentak hloupě chová a nebo si tím něco dokazuje?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 4070 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

K tomu ti řeknu asi tolik:

  1. tvůj kluk má divného kámoše
  2. jestli to dotyčný říká před tvým klukem a on se tě nijak nezastane, pak máš divného kluka

Mojí holku by urazil jen jednou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
charliesheep

Nevšímej si toho,je to vůl a vlastní pravděpodobně nějaký megamindrák..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

Věř tomu, že naopak holky s objemným hrudníkem se potýkají s tím samým, třeba „Abys mě s nima neumlátila.“ a podobně. Někdy si přeju mít menší prsa, byla bych tím pádem i hubenější a křehčí, nic by mi nepřekáželo při tanci, kterej tak miluju… Jsou z toho děsný mindráky, stejně jako maj kluci z velikosti penisu, to je to samý. I kdybys mu stokrát řekla, že ti vyhovuje, tak stejně. Jim to snad musí povědět všichni kámoši nebo snad i táta…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
balca

jaj ! pořádně ho nakopej do koulí zmetka!! beztak má malý péro.. :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dagmon

Tak mě tak napadlo jedno vysvětlení. Co když se právě tenhle kluk do Tebe nějak zakoukal a chtěl by Tě. Jelikož však cítí, že bys mu šanci nedala, že ho vnímáš jen jako kamaráda SVÉHO kluka, tak se za Tvůj nezájem o jeho osobu mstí tím, že Tě uráží. Taky může mít strach, že by mohl prozradit své tajné city k Tobě. kdyby se k Tobě choval dál normálně a tak se před ostatníma předvádí. Ono je tohle vždycky dost složité. Ale také mi je divné chování Tvého přítele. Divím se, že nezasáhne. On bude asi mladší než ten třicetiletý a nechce se před ním shodit. Hraje si na frajera. Chlapi se bohužel někdy chovají zrovna tak hloupě, jako obyčejní kohouti…Ne všichni, samozřejmě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bedy

S tím kámošem se nebav a klukoj jasně něco řekni. Jiná možnost není.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

na kretény se vyser, věř sama sobě a buď svá. ti, co za to stojí, se ukážou…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonymmm

kdyby byl v pubertě, tak to svedu na to, ale v tomhle věku…to teda taky nepochopím, jak může být někdo tak blbej

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek