Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automaticka instalace ovladacu - Windows XP

Zdravim, mam pocitac HP Compaq dc7900 SFF, na kterem jsem reinstaloval OS. Bohuzel v poslednich krocich instalace(asi pri instalaci programu a ovladacu) instalacni proces zmrzne, zkousel jsem nekolikrat opakovat reinstalaci, ale marne, DVD s restore a OS je v poradku - vyzkouseno na jinem PC. Nakonec jsem to vyresil tak, ze v okamziku kdy se to zaseklo, resetoval jsem PC a rucne doinstaloval chybejici ovladace(chipset, grafika, sitovka, atd.) a aplikace. Momentalne system se chova stabilne, ale pokud pripojim flash pamet (1GB) nebo jiny hardware, u kterych se instaluje ovladac automaticky, tak ve spravci je tento hardware s vykricnikem v "Dalsi zarizeni". Veskere ovladace/firmware(chipset, bios,...) jsem postahoval a nainstaloval z oficialnich stranek HP. Pevny disk a ramka jsou v poradku, netusim proc mi mrzla istalace OS.
Nevite nekdo, kde jeste muze byt problem?

Předmět Autor Datum
Pri tej instalacii by som skusil odpojit vsetky USB zariadenia, aj pripadne interne citacky kariet a…
MM.. 10.11.2010 01:39
MM..
Pokud myslis instalaci OS, tak do pc pri instalaci nebylo nic zapojenyho. Na pocitaci pracuji uz mes… poslední
Krlesh 14.11.2010 09:43
Krlesh

Pri tej instalacii by som skusil odpojit vsetky USB zariadenia, aj pripadne interne citacky kariet apod., odpojit akekolvek dodatocne karty apod. a skusit to recovery znova.

DVD s restore nemusi byt v poradku ptz na inom PC sa moze pouzivat nieco ine z neho (bol ten iny PC hardwarovo uplne stejny ako tvoj PC?). Skus tam uplne standardne instalacne CD Windows, si niekde pozicaj standardne instalacne CD kazdy druhy doma.

BTW. je to recovery DVD urcene presne pre ten PC? Nemusi to byt zamenitelne.
Tvoj problem vznikol asi tym ze v tych Win ktore si nedoinstaloval urcite kopa veci chyba a pripadne je tam totalny bordel v registroch, s tymi Win budes mat len problemy take Win by som neprevadzkoval ani nahodou.

P.S. skus aj do BIOSu load defaults, skontroluj napatie RAM, prip. sa da skusit zvysit jemne (o 0.05V apod ale DDR3 ak je to intel nikdy viac ako 1.65V). Pri instalacii dostava HW dost zahul takze aj ked sa ti moze zdat PC stabilny tak pri zatazi stabilny byt nemusi. Skus zatazovy test (torture test) pomocou prime95.

Pokud myslis instalaci OS, tak do pc pri instalaci nebylo nic zapojenyho. Na pocitaci pracuji uz mesic a zatim jsem zadny problem krome automaticke instalace ovladacu nemel.

Jde o stejny typ jako mam ja, ma stejne hardwarove vnitrnosti. Bez Restore OS od HP nenainstaluji a samotne instalacni CD s OS nemam.

Ano Restore DVD je urcen pro muj pocitac, toto DVD a CD s OS bylo dodano s PC.

V biosu jsem nic nekonfiguroval ani pred ani po instalaci OS, ale zkusim to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru