Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické přeposílání emailu na vícero adres

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zdali existuje nějaká možnost autoamtického PŘEposílání emailu na vícero email adres.. Celkem nutně bych to potřeboval. Uvítám jakoukoliv radu, ten mail může teoreticky jet u jakéhokoliv providera.. Ten ovšem musí být seriózní a nesmí být neustále spamován. Předem díky za radu. [Úplně nejlepší by bylo, kdyby to dokázalo přeposílat maily dané skupině pouze od jednoho člověka, ale zas tolik si od toho neslibuju :D:D)..

Předem díky..

Předmět Autor Datum
google gmail ma funkciu mail forwarding, len neviem ci funguje na viacero adries naraz. mozno ano, a…
stano2000 02.09.2009 22:38
stano2000
Podle mě existuje možností vícero a záleží na tom, nač a jak to potřebuješ. U každého emailu jdou na… poslední
Kráťa 03.09.2009 02:01
Kráťa

Podle mě existuje možností vícero a záleží na tom, nač a jak to potřebuješ. U každého emailu jdou například udělat filtry. Nevím, jestli by to bylo dobré přímo na portálu, kvůli tomu aby to nebylo bráno jako spamování. Lepší by to bylo asi v klientovi na poštu (Outlook). Příklad takového filtru:
pokud předmět obsahuje slovo "věřměštělvnější" a zároveň je odesilatel pepik@nekde.cz, přeposlat zprávu na tonda@bezvaweb.cz,jirka@pohoda.cz,hanka@supermail. cz
další podmínka s jiným slovem a jinými lidmi.
Možná jsou i v klientovi nadělat nějaké skupiny (nikdy jsem nezkoušel) a v podmínce nadefinovat aby se to přeposlalo skupině.
Další možnost (ale fakt záleží nač to chceš) by byla třeba přes webový formulář. To by sice nebyla automatika, ale mohly by se ukládat adresy do databáze do skupin a ve formuláři vybrat v roletce jaké skupině se to má poslat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru