Avatar uživatele
Miroslavst

Jak správně opéct buřty, aby byly prostě lahodné?

Jak je správně upéct?
Zvolila to pravé?
http://www.no­vinky.cz/zahra­nicni/evropa/220476-zena-si-pekla-burty-ve-vecnem-ohni-pamatniku-a-skoncila-ve-vazbe.html

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? irij, BEAES, aramah před 4880 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Myslim,ze v prve rade je treba hlavne kvalitni burtik,a pak je jedno jestli je opeceny na ohni nebo na panvi.
Ta pani treba nechodila do skauta a nevedela jak si ohen rozdelat…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
irij

Ano zásadně na ohni, ale ne nad plamenem, pouze žárem z voňavého dřeva, nejlépe z listnatého stromu, smůla dehtuje.
Doplňuji:
Ten buřtík by měl být špekáček. Máme na něj ochranou známku, tak snad by mohl být kvalitnější než ty sajrajty z marketů

Upravil/a: irij

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

ta tomu dala, nejlepší je uříznout pěkný prut -pěkně pevný ,napíchnout buřtíka a rozdělat ohýnek z větví a chrastí z lesa a buřtík bude jedna báseň/kam se hrabou dnes grily

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
BEAES

V létě v přírodě na ohýnku, v nouzi o na kolečku a nyní na pánvi s kapkou oleje, pěkně do zlatova.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Paní je pravděpodobně vnučkou pana Kopfrgingla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek